KÜLFÖLD

Nem kívánta a szexet a brit nő, a szudáni 15-ször belemártotta a kését

Csak meg akarta tanítani neki, hogy mi a nő dolga... Előtte többször is belerúgott és kurvának nevezte. A tettéért ahhoz méltó büntetésben részesült.
  • Szerző: SZM

“Politikai üldözöttként” fogadta be Szudánból a 29 éves Karar Ali Karart Nagy Britannia, még 2015-ben. A férfi Newcastle-ba érkezett majd Leedsbe költözött, ahol megismerkedett a 21 éves Jodi Millerrel.

Hogy a románcnak melyik állomásán tartottak, az nem derült ki a Breibart cikkéből, mindenesetre, egy alkalommal, amikor a lány nem kívánta a szexet, Ali csalódottságában annyira feldühödött, hogy elhatározta, megtanítja neki, mi a nő dolga. Legalábbis így fogalmazott a bíróságon Jason Pitter ügyész a vádbeszédben.

A gyilkosság Jodi barátjának otthonában történt, ahol Ali előbb többször belerúgott a nőbe, kurvának nevezte, majd 15 alkalommal belemártotta a kését. Mindezt úgy, hogy a szobában két másik személy is tartózkodott, köztük egy 15 éves fiú, aki megpróbálta megállítani a támadást, de Karar mindkettőjüket megfélemlítette.

A három perces támadás annyira drasztikus volt, hogy annak során Ali kése három részre tört. Jodi nem halt meg azonnal, de tudatában volt annak, hogy ez meg fog történni.

A leedsi bíróság Karar Ali Karart életfogytiglani börtönre ítélte azzal, hogy 25 évig semmiképpen sem szabadulhat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?