KÜLFÖLD

Vérlázító döntés született a májusban felrobbantott Ildikó ügyében

A Kaliforniában élő magyar üzletasszonnyal volt szerelme végzett.
  • Szerző: Doris

Elengedte az amerikai rendőrség Stephen Bealt, azt a színészként is ismert befektetőt, akit szörnyetegnek, gyilkosnak és ördögnek is neveztek, miután idén májusban felrobbantotta volt barátnőjét, a Kaliforniában élő Krajnyák Ildikót.

A helyszíneléskor kiderült: a nővel hi­deg­vérrel, előre kitervelten vé­geztek, ugyanis postán küld­tek neki egy telefont, abba rejtették a szerkezetet, ami felrobbant.

A rendőrség annak ellenére hozta meg mostani döntését, hogy májusban azonnal házkutatás tartottak a kegyetlen férfi lakásán, ahol több fegyvert és elképesztő mennyiségű robbanóanyagot találtak. Bár Beal akkor rács mögé került, most még az óvadékot is ejtették, így szabadon elsétálhatott. Az NBC szerint a Szövetségi Nyomozó Iroda, az FBI azzal indokolja ezt, hogy a házában talált robbanóanyagok és eszközök nem hasonlítottak azokra, amiket a robbantáshoz használtak.

 

"Nem hisszük el, hogy ki­engedték a fogságból! Azután történt minden, hogy Ildikó szakított vele, a házában meg egy kisebb robbanóanyag-raktár volt! Mi kell még a rendőrségnek?"

- háborgott Ildikó egyik ismerőse a Borsnak.

Az elhunyt kozmetikusnő családját egyébként újabb csapás érte, Ildikó édesanyja is meghalt, a hét végén temetik Sajószögeden.

És ezeket olvastad már?