KÜLFÖLD

Űrhajósnak öltöztette a koronavírus ellen kisfiait a túlféltő édesanya -videó

Meglepődve fogadták az űrhajós gyerekeket a repülőtéren.
  • Szerző: Ripost

A kétgyermekes édesanya hihetetlen kreatívan oldotta meg, hogy gyermekeit úgy helyezze biztonságba a koronavírustól, hogy még élvezzék is. A nő két pici fiát asztronautának öltöztette be.

Az elképesztő felvételeket egy kínai repülőtéren készítették, amikor az anyuka két gyerekével áthaladt a biztonsági ellenőrzésen. Mindkét gyerkőcön pedig ugyanaz a teljesen zárt fehér felfújható szkafander volt.

Az édesanya pedig találékonyan négy színes csővel űrhajós jelmezzé varázsolta, hogy fiai élvezzék a viselésüket. A szkafanderes gyerekeket a reptéren többen is látták, volt, aki azzal viccelődött, hogy biztos egy rakétával a Marsra utaznak.

„Ez nagyon aranyos, de nem vagyok benne biztos, hogy abban jól érzik magukat a gyerekek, lehet kényelmetlen a számukra” – nyilatkozta egy utas a Daily Star oldalának.

„Honnan tudhatja, hogy azok az űrhajós ruhák védik a kicsiket a koronavírustól?” – tette fel a kérdést egy másik utas.

A légitársaság a lap felkeresésére közölte: „Mindaddig, amíg a ruházat nem okoz biztonsági kérdéseket vagy káros más utasokra, addig nincs akadálya, hogy felszálljanak vele a repülőgépekre.”

So how are we all feeling about flying right now? Do you have any trips planned?? Where do you want to go first?! (Mars doesn’t count) #somanyquestions ✈️✌🏼😂🚀🛰🛸⁉️ • • • #passengershaming #walkingonsunshine #instagramaviation #comeflywithme #airlinelife #airplaneetiquette #frequentflyer #crewlife #plane #aviation #cabincrew #avgeek #cabincrewlife #flightattendant #flightattendantlife #stewardess #flightattendantproblems #travel #flightattendants #instapassport #aviationgeek #FAlife #airtravel #travelgram #traveltips #pilotlife #frequentflier #covid19 #coronavirus

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?