KÜLFÖLD

Szétverte a pékség pultját, hogy megszerezze a 400 forintnyi érmét

Nyolcszázezer forintos kárt okozott, csak hogy megszerezze az érmét.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Körözést adott ki az angliai Dorset megye rendőrsége egy férfi ellen, aki teljesen szétverte egy pékség pultját, hogy megszerezzen egy 1 fontos pénzérmét. A rendőrség pénteki közleménye szerint a férfi még december 28-án tért be a Christchurch városában található Greggs pékségbe, és vásárlás közben a pénzérme beesett egy olyan helyre, ahol a személyzet nem érte el, és nem tudták neki visszaadni.

A rendőrség közlése szerint a férfi ekkor agresszív lett a személyzettel szemben, mert nem tudtak segíteni neki, majd „elkezdte széttépni a pultot”. A közlemény szerint ezzel kétezer fontos, azaz majdnem 800 ezer forintos kárt okozott a pékségnek. A rendőrség most rongálás bűncselekménye miatt keresi, és az emberek segítségét kérték azonosításához, egy biztonsági kamerás felvétel alapján.

A rendőrség szóvivője a BBC brit közszolgálati adónak elmondta, hogy azt nem lehet tudni, hogy a férfinak végül sikerült-e megszereznie az alig négyszáz forintot érő egyfontos pénzérmét, vagy anélkül volt kénytelen távozni a pékségből.

címkék:
És ezeket olvastad már?