KÜLFÖLD

Szekrénybe zárta és altatóval tömte autista kisfiát a horroranya

A kisfiú három éven át élt a szekrényben - holttestét mit sem sejtő mostohaapja találta meg.
címkék:
  • Szerző: Ripost

11 éves Yonatan Daniel Aguilart utoljára 2013-ban látták Los Angelesben. Ezután édesanyja, a 39 éves Veronica azt mondta mindenkinek, hogy autista kisfiát egy speciális iskolába íratták be Mexikóban, ezért nem él már a családdal. Valójában azonban Yonatan végig Los Angelesben volt - egy szerkényben...

 

A kegyetlen anya altatókkal tömte a kisfiút, hogy ne ellenkezzen. Egyedül a nő három gyereke tudott arról, hogy testvérük a szekrényben raboskodik, de anyjuk úgy megfenyegette őket, hogy nem mertek beszélni Yonatan szenvedéseiről. Még a nő párja, Jose Pinzon is úgy tudta, hogy a kisfiú Mexikóban tanul, és jól van.

Yonatan végül augusztusban belehalt a kínzásba - enni is alig kapott, holttestén az alultápláltság jelei mutatkoztak, körülötte altatós dobozok hevertek. A fiú halála után Veronica elmondta Josénak az igazságot, és kinyitotta előtte a titkos szekrényt. A férfi azonnal kihívta a rendőröket.

Egyelőre nem hozták nyilvánosságra, pontosan mi okozta a megkínzott kisfiú halálát. A nő ellen szándékos emberölés vádjával indult eljárás.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?