KÜLFÖLD

Sokkot kaptak a rendőrök, amikor bementek a 4 gyerekhez a lakásba

Évekig anyjuk bomló tetemével éltek együtt a gyerekek.
  • Szerző: Ripost

Rendőrt hívtak négy testvérhez nashville-i lakásukba, miután már jó ideje elmaradtak a lakbér megfizetésével. A kiérkező rendőrtiszt egyenesen sokkot kapott, amikor meglátta, hogy az emeleti szobában egy ruhakupaccal fedett, bomló holttest van.

Az 56 éves áldozat halálának idejét lehetetlen megállapítani a hulla állapota miatt, de az orvosok úgy saccolják: több éves is lehet.

Képünk csak illusztráció!
Fotó: police.hu

Úgy tudni, hogy a lakásban tartózkodó 30 év körüli, értelmi fogyatékos testvérek anyjuk kívánságának tettek eleget azzal, hogy magára hagyták az asszonyt.

„Egy ágyon hevert a testvérem holtteste, a gyerekei meg egy házban maradtak vele. Jobbak látták, ha azt teszik, amit anyjuk kér: csak hagyják ott feküdni, történjen bármi” – nyilatkozta az áldozat testvére, Anthony.

A férfi hozzátette: ép ésszel képtelen felfogni, hogy tudtak egy hullával együtt élni.

„Nagyjából két éve nem hallottam a testérem felől, pedig többször elmentem hozzájuk. Akkor az unokaöccseim és unokahúgaim mindig azt mondták, hogy az anyjuk épp alszik, valahogy sosem találkozhattam vele. Biztos vagyok benne, hogy amikor telefonáltunk, nem ő beszélt, inkább az egyik lánya utánozta a hangját. Folyamatosan hazudtak nekem” – mondta a férfi.

Anthony szerint a sok hazugság mellett könnyen lehet, hogy testvére valamelyik gyermeke meggyilkolta az édesanyját – ez azonban a holttest bomlásának mértéke miatt valószínűleg sosem fog kiderülni.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?