KÜLFÖLD

Sokkot kapott a házaspár, amikor meglátták, mit rögzített éjszaka a biztonsági kamera

Biztos, hogy borzalmas volt erre ébredni.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Hátborzongató képsorokat rögzített egy kansasi házaspár kamerája. A nő és a férfi az éjszaka közepén ébredt furcsa zajra, ami a verandáról érkezett. Nem láttak semmi különöset, reggel azonban visszatekerték a biztonsági kamera felvételeit és hajnali 03:26 körül meglátták azt, amire senki sem számított.

A kamera egy mezítlábas, szoknyás-pólós női alakot vett fel, aki furcsán téblábol a verandán és félelmetesen rángatózik, miközben a kezét a háta mögött tartja. Igen, jól gondolják, pont úgy, mint egy zombi. A női alak egy ponton megáll, felemeli a karját, majd elindul a székek irányába. Ha ez nem volna elég félelmetes, a rejtélyes alak kiengedte a házaspár kutyáit, beindította a kerti locsolót és feldöntötte a kerti grillt.

A házaspár a felvétel megtekintése után arra gondolt, az egyik szomszédjuk lehetett az, akiről a környéken mindenki tudja, hogy drogos. Feljelentést tettek a rendőrségen és kiderült, nagyon nem arról van szó, amire ők gondoltak, a rendőrök előtt ugyanis nem volt ismeretlen a nő. A hangjáról ismerték fel és valójában kilométerekkel arrébb lakik, mint a házaspár. Senki sem érti, hogyan és miért került oda az éjszaka közepén.

A felvételt ide kattintva lehet megnézni.

(via)

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?