KÜLFÖLD

Az életükért sikoltozott a hét kisgyerek, miután részeg anyjuk rájuk gyújtotta a házat

A nő nem tudott magyarázatot adni arra a felfoghatatlan tragédiára, ami miatta történt. A rendőrök felfedezték a megdöbbentő igazságot.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédiát okozott egy hétgyermekes anya, miután megivott két palack bort. Az 50 éves Jacqueline Robinson részegen megpróbált begyújtani újságpapírok és a függönyök segítségével.

Az ainsdale-i otthona emeletén éppen békésen aludtak gyermekei a tragédia idején. A szomszéd a füstjelző visítására és az udvarán lévő két kisgyermek segélykiáltásaira riadt fel. A gyerekek arról számolt be, hogy édesanyjuk még mindig az égő és füstölgő házban van.

Fotó: Pixabay

A férfi és egy másik szomszéd saját életüket kockáztatva szaladtak be a házba, hogy kihozzák a felelőtlen asszonyt, akit végül a kiérkező mentősök láttak el. Robinson később arról számolt be, hogy nem tudja pontosan mi történt, mert kevés emléke maradt meg a történtekről. Így arra sem tudott magyarázatot adni, hogy miért gyújtott tüzet.

A hétgyermekes anya szándékosan okozta a tragédiát

Szerencsére a gyerekek épségben kimenekültek a hatalmas lángok közül. A rendőrség számára azonban gyanús lett a rejtélyes tűzeset. Később pedig megtalálták azt a szivart, amivel a lángokat biztosan szándékosan okozták. Jaqueline Robinsont így később elfogták és letartóztatták – írja az Echo oldala.

Az, hogy miért gyújthatta fel szándékosan otthonát, miközben maga és gyermekei is benne voltak egyelőre még nem tisztázódott. A gyerekek arról számoltak be, hogy aznap édesanyjuk összeveszett az iskolájukban az oktatóikkal és nagyon dühösen érkezett haza. Sőt azt is elárulták, hogy Robinson sosem tartotta hasznosnak az oktatásukat, időpocsékolásnak tartotta.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?