KÜLFÖLD

Orvosokról nevezte el tündéri kisfiát a koronavíruson átesett Boris Johnson

A csöppség szerda reggel jött a világra.
  • Szerző: Doris

Az 55 éves Boris Johnson és a 32 éves Carrie Symonds kisfia szerdán jött a világra a University College London egyetem kórházában.

Fotó: Profimedia

Az újszülött nevét nem közölték azonnal, de Carrie szombat délután az Instagramon bejelentette: a gyermeket Wilfred Lawrie Nicholas Johnsonnak hívják.

A Wilfred névvel Boris Johnson egyik nagypapájáról, a Lawrie keresztnévvel az ő egyik nagypapájáról emlékeznek meg, a Nicholas névvel pedig két orvos, Nick Price és Nick Hart előtt tisztelegnek, mivel ők mentették meg Boris életét – írja az MTI.

Johnson áprilisban esett át a betegségen, egy hétig kezelték a londoni St. Thomas kórházban és három napig intenzív kezelésre is szorult.

Fotó: Instagram

A konzervatív párti kormányfő, aki háromheti betegszabadság után hétfőn állt ismét munkába, még lábadozása idején, a Twitteren közzétett videoüzenetében maga is úgy fogalmazott: semmi kétség nem fér ahhoz, hogy a St. Thomas kórház orvosai és ápolói az életét mentették meg. Hozzátette: kezelésének ideje alatt volt két nap, amikor „bármerre eldőlhetett volna a dolog”.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?