KÜLFÖLD

Most érkezett: a holtan talált babát az anyja dobhatta a folyóba, mégse vonják felelősségre

Kezd világossá válni, hogy mi okozta a tragédiát...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, holtan találtak egy négyhónaposkisbabát egy folyó közelében a csehországi Hořín községben. Kezdetben annyit lehetett tudni, hogy a gyereknek még pénteken veszett nyoma, úgy, hogy édesanyja a parkban aludt állítása szerint. Mire felébredt, a babakocsi sehol sem volt, ekkor értesítette a rendőröket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A cseh rendőrség kedden újabb részleteket hozott nyilvánosságra az üggyel kapcsolatban – írja a Paraméter. Mint kiderült, a kisfiút Tadeášnak hívják, és holttestét másnap a Labe folyóban találták meg. A boncolás eredménye szerint a gyermek nem bűncselekmény áldozata lett, hanem hirtelen halál szindrómában hunyt el.

A drogfüggő édesanya vélhetően összezavarodott, amikor meglátta, hogy gyermeke nem mutat életjeleket, ezért bedobta a folyóba. A rendőrség szerint a baba már néhány napja halott lehetett, amikor az anya értesítette a hatóságokat. A halál pontos idejét egyelőre vizsgálják, ahogy azt is, hogy az ügyben közrejátszott-e alkohol vagy kábítószer, egyelőre senkit sem vettek őrizetbe.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?