KÜLFÖLD

Megszakad a szív: holtan találták meg az eltűnt 6 éves kisfiút egy hotelszobában

Az aggódó nagymama riasztotta a rendőrséget, ám arra legrosszabb rémálmában sem gondolt, hogy soha többé nem láthatja unokáját.
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő esetről számoltak be az amerikai Houston városából. Még április 30-án látta utoljára a családja a 6 éves kisfiút, Samuel Olsont. Aztán soha többet nem került elő...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hat éves kisfiúra az apja barátnője vigyázott, amikor egy rendőrrel állított be érte az édesanyja. Miután elvitték nyomtalanul eltűnt, a nagymamája pedig aggódott érte, ezért segítséget kért a hatóságoktól.

holtan találták meg a kisfiút

Holtan találták meg az eltűnt 6 éves kisfiút
Fotó: texasi rendőrség

„Éppen az iskolába indultunk volna Sammel, amikor megjelent az édesanyja és követelte, hogy engedjem el” – részletezte a váratlan eseményt az apa barátnője, Theresa Balboa.

A nyomozóknak nagyon rossz előérzetük támadt az ügy kapcsán. Nem találták a nyomát a kisfiúnak, és az sem volt világos, hogy mikor és hol látták utoljára Samet.

Végül a héten kedden az esti órákba futott be egy füles az ügy kapcsán, a West Gibson Street melletti szállodából. Ez egyik szobában egy kisfiú holttestét találták meg egy táskába gyömöszölve.

Gerald Hall, Jasper rendőrfőnöke elmondta, hogy bár a holttestet hivatalosan még nem azonosították, határozottan úgy vélik, hogy Samuelről van szó. Hall azt is hozzátette, hogy voltak arra utaló jelek, hogy a fiú már egy ideje ott volt.

További részleteket egyelőre nem közöltek – számolt be róla a Crime Online.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?