KÜLFÖLD

Sokkoló: hat hónapig rejtegette az édesanya holttestét egy férfi

Több hónap elteltével tűnt fel a nő eltűnése családjának, akit már nem találhattak meg élve.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő gyilkosságról számoltak be az Egyesült államok Arizona tagállamában. Egy helyi férfi megölt egy 64 éves nőt, majd hónapokig egy zsákban rejtegette a holttestét. Mindezt azért, hogy pénzt vehessen fel a bankszámlájáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Childerson fia, aki az államon kívül él, még május 12-én jelentette a rendőrségen, hogy eltűnt az édesanyja. Azért aggódott az egyedül élő nőért, mert elmondása szerint, már több hónapja nem hallott felőle.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Ekkor derült ki, hogy az említett időszak alatt a 35 éves Brett Daniel Puett használta az idős nő bankszámláját. Sőt Childerson autóját is rendszeresen használta.

A baljóslatú előjelek fényében a hatóságok átkutatták azt a két lakókocsit, amiben az édesanya az eltűnése előtt élt. Ekkor találtak rá a holttestére egy zsákba gyömöszölve.

Puett és Childers tavaly nyáron találkoztak, amikor mindketten a járművükben éltek. A nyomozók szerint fiatal férfi valamikor novemberben lőtte le és ölte meg az édesanyát, amikor Kingmanben egy motelszobában laktak – írja a Crime Online.

A rendőrség szerint Puett beismerte, hogy megölte Childers-t és pénzt vett le a számlájáról. A nyomozók szerint kapcsolatuk plátói volt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?