KÜLFÖLD

„Azt hittem, mind meghalunk„ – lángra lobbant az autó, benne a kisgyerekekkel és az anyjukkal

Az anyuka sosem fogja elfelejteni azt a pillanatot, amikor azt hitte, ő és gyermekei is mind meghalnak.
  • Szerző: Ripost

Mellisa Grant november 26-án, pénteken vezette autóját a Brownhillsben található Watling Streeten. A hátsó üléseken ült két kisfia: a 3 éves Braidan és az 1 éves Bradley.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az anyuka bekapcsolta a fűtést, hogy páramentesítse az autót, majd hirtelen arra lett figyelmes, hogy kigyulladt az autó lábtere. Mellisa azonnal félreállt, kivette Braidant a kocsiból, majd Bradleyt is kiszabadította a gyerekülésből. Szerencsére a család még időben kijutott, mielőtt az autó felrobbant volna – írja a Daily Star.

A Brownhillsben élő 27 éves anyuka Facebook-oldalán osztotta meg a történteket, hogy felhívja a figyelmet a veszélyekre.

„Ma este kigyulladt az autóm, miközben benne voltam a két kisbabámmal„ – írta Mellisa. „Sikerült kiszednem Braidant az üléséből, de Bradleyt nem tudtam olyan könnyen kiszabadítani, mert a lángok ekkor már az egész autót körbeölelték. Úgy voltam, vele, hogy semmiképp sem hagyom ott a kisfiamat, ha meghalok, akkor is kiszabadítom onnan a gyermekemet. Mindeközben tudtam, az autó bármelyik pillanatban felrobbanhat. Végül még időben sikerült kirángatnom, nem törődve azzal se, ha eltöröm a karját, olyan erősen húzom. A lényeg az volt, hogy túléljük mindannyian.”

A gyerekekkel a legközelebbi házhoz rohantam segítségért kiabálva. Az autó ekkor felrobbant mögöttük, mindannyian sikoltoztak. Mellisa férje, Jamie a helyszínre sietett, a legrosszabbtól tartva.

„Azt hitte, az autóban ragadtunk, szörnyű, hogy mit élhetett át„ – magyarázta az anya. „A füst belégzése miatt kaptam némi oxigént, de egyébként elég jól megúsztuk a dolgot. Azt hittem, mind meghalunk, nagy szerencsénk volt.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?