KÜLFÖLD

Késsel a hátában sétált be egy férfi zsemlét venni a pékségbe – fotó

Csak a második merénylet után tudta elfogni a német rendőrség azt az ázsiai bevándorlót, aki két embert is leszúrt Hamburgban. A tettére még mindig nem adott magyarázatot.
címkék:
  • Szerző: WM

Szombaton délelőtt egy hamburgi pékség előtt szúrtak hátba egy fiatal férfit. Az áldozat észre sem vette, hogy egy kés van a hátában, és akár csak egy Rejtő Jenő regényben, a 23 éves fiatal bement a boltba zsemlét venni. Az ottani eladó hívta fel elsápadtan a vevő figyelmét, hogy egy méretes kés áll ki a hátából. A kiérkező mentők úgy látták el a megszúrt férfit, hogy a kés továbbra is a hátában maradt. Az elvérzés veszélye miatt a pengét csak a kórházban merték kihúzni a testéből. Az áldozat állapota válságos.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Biztonsági kamera rögzítette a különös jelenetet.

Néhány órával később, alig pár száz méterre az első helyszíntől újabb késes támadásra került sor. A hatóságok szerint ugyanaz a 33 éves ázsiai férfi osont egy fiatal mögé, akit szintén megpróbált hátba szúrni, neki azonban sikerült elhárítania a támadást.

Ezt követően sikerült elfogni az őrülten viselkedő támadót, aki nem tett vallomást, így a hatóságok számára egyelőre teljesen érthetetlen, hogy miért követte el a bűncselekményeket.

címkék:
És ezeket olvastad már?