KÜLFÖLD

Irigylésre méltó helyzet: a zseniális nyugdíjas felesége körül forog a világ – videó

A feleség gyakran kért változtatásokat a férjétől, folyamatosan átépíttette a házat.
  • Szerző: Ripost

A 72 éves boszniai Vojin Kusic egy 360 fokban elforgatható házat épített feleségének. Az unatkozó nyugdíjas forradalmi ötletével boldoggá tette a feleségét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vojin Kusic felesége régóta nagy házátalakításra vágyott. Napsütötte hálószobája mellé olyan nappalit is akart, amelyből láthatja, ki sétál el éppen a házuk előtt – írja a helyi híradó alapján a Kárpátinfo.

Komoly átalakítást végeztek a házukon, falakat vertek ki és az elektromos eszközöket is átpakolták. Amikor a fia megnősült, újabb átalakítások következtek.

A nyugdíjas férfinak ekkor támadt egy remek ötlete: nem várja meg neje legújabb kívánságát, inkább épít egy 360 fokban forgó házat.

Kusic egy beton talapzatra készítette el a ház alapját, elektromos motorok és egy régi katonai szállító jármű kerekei segítségével pedig forgathatóvá tette azt.

Megtudtuk: a nyugdíjasnak semmiféle építészeti vagy mérnöki végzettsége sincs.

A ház 22 másodperc alatt képes megtenni egy teljes fordulatot, de úgy is be lehet állítani, hogy 24 óra alatt tegyen meg egy kört.

„Ha a feleségem nemkívánatos vendégeket észlel a kapunk előtt, most már csak egyszerűen elfordítja a házat” – viccelődött az ötletgazda.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb forralt bor
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?