KÜLFÖLD

Feláldozná Európát a szocialista csúcsjelölt

Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke, az európai szocialisták csúcsjelöltje az utóbbi években folyamatosan hitet tett a magyar határt védő kerítés lebontása és a migránsok millióinak az Európába telepítése mellett.
  • Szerző: ripost

Soros György legfőbb szövetségesének nyilatkozatait gyűjtötte össze az Origo.hu, kijelentéseit összegezve egyértelmű, hogy migránsok százezreit engedné, sőt telepítené Európába.

Frans Timmermans 2019. februári budapesti látogatása során az ATV-nek, a Népszavának és a 168 Órának is a falak és a kerítések, vagyis a nemzeti határok megvédése ellen beszélt:

„Persze, hogy fontos a migráció kérdése, amit nem lehet falakkal és kerítésekkel megoldani [...].”

168 Óra, 2019. február 21.

„A társadalmak a világon mindenhol sokszínűvé fognak válni a jövőben – ez a világ jövője. Így [a közép-európai országoknak] majd hozzá kell ehhez szokni.”

BBC Radio 4, 2015. szeptember 24.
Frans Timmermans az utóbbi években mindig kiállt az illegális bevándorlók betelepítése mellett.

Szükség van egy „elosztási kulcsra, vészhelyzet esetére, amellyel az uniós tagállamok közösen viselik a terheket”.

Euronews-interjú, 2015. október 1.

„Fenntartom tehát, hogy a következő bizottság idején a Strukturális Alapok egy jelentős része a városokhoz és a régiókhoz kellene, hogy kerüljön, hogy sikerre vigyék az újonnan érkezettek integrációját, és segítsenek megértetni velük az életmódunkat.”

Beszéd az európai szocialisták kongresszusán, Lisszabon, 2018. december 8.:

„Fel kell gyorsítanunk a nemzetközi védelem biztosítására irányuló közös erőfeszítéseinket, és ennek az is részét képezi, hogy biztonságos és rendezett módon menekülteket telepítünk át Európába.”

Azz összeállítás alapján kimondható, hogy a szocialista frakció csúcsjelöltje Európát feláldozná Soros György és a "nem létező" háttérhatalom terveinek szolgálatában.

Ha valamilyen tragikus véletlen az Európai Bizottság elnökévé tenné, szabad utat engedne a migránsinváziónak.

És ezeket olvastad már?