KÜLFÖLD

Szívszorító: elaludt a 18 hónapos kisfiú, és soha többé nem ébredt fel

Magára hagyta eszméletlen kisgyermekét a kegyetlen férfi. Inkább elmenekült a hotel közeléből.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan kegyetlenséget követett el mindössze 18 hónapos kisfiával szemben az apja. Amikor Shane Zachery Flowers meglátta, hogy eszméletlenül fekszik a csecsemő, ahelyett hogy segített volna rajta, inkább elmenekült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Los Angeles déli részén található Rosa Bell Hotelhez riasztották a rendőrséget, miután egy édesanya segítséget kért a kis Dee'ago Alexander Joneshoz. A 18 hónapos kisfiú nem reagált és nem lélegzett. A mentősök kórházba szállították, ahol halottnak nyilvánították.

éheztette és bántalmazta a gyerekeket a szektatag nő

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A fiú édesanyja, Ryanna Jones elmondta, hogy egy hajléktalanokon segítő program keretében lakhattak a szállodában. Hozzátette, párja azzal ébresztette fel, hogy a kis Dee'ago nem lélegzi. Ekkor tudta meg a nő, hogy párja egy ismeretlen gyógyszert adott fiuknak, hogy elaludjon. Ám a kisgyermek többé nem ébredt fel. Hideg vízzel próbálta újraéleszteni, majd mikor ez sem segített, inkább elmenekült.

A nyomozók mindennek fényében hajtóvadászatot indítottak a gyerek apja ellen. Még 24 órának sem kellett eltelnie, hogy kézre kerítsék a férfit.

„Nem tudom, miért menekült el ebből a helyzetből, és miért hagyott ott minket. És nem jött vissza. Még csak fel sem hívott, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy egyáltalán életben van-e vagy jól van-e... Csak azt akarom, hogy lecsukják” – nyilatkozta a gyászoló édesanya a Crime Online oldalának.

A kisgyermek halálának okát orvosszakértő vizsgálja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?