KÜLFÖLD

„Sosem hagytam el az otthonom, sosem volt szexuális kapcsolatom, 70 évig éltem az édesanyámmal” – együtt vonult otthonba anya és lánya

Az anya és lánya most költözött be egy idősotthonba.
  • Szerző: Ripost

A derbyshire-i Chesterfieldben élő Janet Cox és édesanyja, Joan szerint ők ketten sokkal inkább a legjobb barátok, mint az anya és a lánya. Még az idősotthonba is együtt költöztek be.

Joan bátorította a lányát, amikor tinédzser volt, hogy szerezzen barátokat, ismerkedjen a korabeliekkel, ám Janet rosszul érezte magát a diákok között. Ezért inkább otthon maradt és kártyázott az édesanyjával és a nagymamájával.

„Sosem hagytam el az otthonom, nem költöztem el egy napra sem, nem volt se romantikus, se szexuális kapcsolatom. Közel 70 évig éltem együtt az édesanyámmal. És semmit sem változtatnék meg” – mondta Janet.

A 67 éves Janet úgy érzi, a most 87 éves édesanyja a legjobb barátja. Ezért nem is gondolkodott semmit, azonnal Joannal együtt beköltözött az otthonba, hogy ápolhassa a demenciában szenvedő édesanyját.

Janet szerint nagyon büszkék lehetnek, hogy nekik van Nagy-Britanniában a legszorosabb anya-lánya kapcsolatuk.

Janetnek udvarolt egy fiú, amikor 18 éves volt, de a nőt nem igazán érdekelte egy kapcsolat.

„Voltunk tekézni meg moziban és bemutatott a barátainak is. De amikor megjelent a házunknál, akkor mondtam neki, hogy ideje hazamennie. Amikor 21 éves lettem, vett nekem egy eljegyzési gyűrűt, de azt mondtam, köszönöm, nem és nem találkoztunk soha többé” - emlékezett vissza.

Janet úgy véli, nincs szüksége férfira, mert amit csak kell, meg tudja maga is javítani, az anyja társasága pedig elég neki. Szexuálisan pedig nem vonzódik senkihez, nem is volt még sosem ilyen tapasztalata sem.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?