KÜLFÖLD

A tető alá rejtve találták meg a több hete eltűnt nő holttestét

A 61 éves hannoveri nő eltűnését a rokonai jelentették be augusztus végén. A rendőrség egyszer már átkutatta az otthonát, de akkor még nem találtak semmit...
címkék:
  • Szerző: WM

Augusztus 27-én jelentette be egy 61 éves hannoveri nő családja, hogy a hozzátartozójuk eltűnt. Ennek ellenére csak szeptember első napjaiban kutatták át a hatóságok a nő tetőtéri lakását, ahol egy éhen halt macskán kívül mást nem találtak. Mivel napokkal később sem jött újabb hír az eltűnt személyről, ezért a rendőrség úgy döntött, hogy ismét átkutatják az otthonát. A hatósági jelentések szerint már az ajtó felnyitása után azonnal orrfacsaró bűzt észleltek az egyenruhások, ami a tető felé haladva egyre erősödött. Tűzoltókat hívtak a helyszínre, akik a cserepeket óvatosan leszedve, megpillantották a tető alá rejtett holttestet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sajtó információk szerint kétség sem férhet hozzá, hogy az egyébként bevándorlóknak nyelvleckét adó idős nő holttestét találhatták meg. A legolvasottabb német napilap, a Bild szerint hivatalosan még nem gyanúsítottak meg senkit a gyilkosság elkövetésével, de a nyomozók célpontjába egy 32 éves marokkói migráns került, aki feltehetően a nyelvórákról ismerhette a megölt nőt.

A hannoveri rendőrség későbbre ígért bővebb tájékoztatást, a nyomozás érdekeire hivatkozva egyelőre inkább hallgatnak.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?