KÜLFÖLD

A héttagú család drámája: leégett a házuk, majd mindannyian elkapták a koronavírust

A héttagú családot balszerencsék sora sújtja, ők mégis kitartanak a végsőkig.
  • Szerző: Ripost

Matthew Graham és felesége, Jessica épp egy kutyát akartak venni múlt hónapban öt gyermeküknek, így nem voltak otthon, amikor egy futótűz elpusztította meldeni otthonukat, és lényegében minden személyes holmijukat. A balszerencse itt nem ért véget: két héttel később mindannyian pozitív koronavírus-tesztet produkáltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A család elmondása szerint mielőtt elkapták a vírust, nagyon óvatosak voltak, ám a ház leégése után elkerülhetetlen volt, hogy többször érintkezzenek emberekkel. Jelenleg egy szállodában vannak karanténban, addig is egy adománygyűjtő oldalt hoztak létre nekik, mivel a semmiből kell újrakezdeniük az életüket. Rengetegen segítenek a családnak: a kitűzött összeg háromszorosa gyűlt össze eddig, így esélyük van egy új házat felépíteni, miután mindannyian meggyógyultak.

„Szerencsére nincsenek súlyos tüneteink, a gyerekek is viszonylag jól viselik a karantént„ – mesélte Jessica a CNN-nek. „Próbálunk optimisták maradni, amihez nagyban hozzájárul az emberek segítsége. Úgy tűnik, lesz elég pénzünk egy új otthonra!” – lelkesedett az édesanya.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?