KÜLFÖLD

A főztjével végezte ki a családját egy asszony

Hat családtagját mérgezte meg egy nő. A sógora fogott gyanút, hogy valami gond van.
  • Szerző: Ripost

Hat családtagját mérgezte meg cianiddal egy indiai nő az elmúlt 14 évben a délnyugat-indiai Kerala államban – írja a Guardian.

A rendőrség azt követően indított nyomozást 2019 elején, amikor a 47 éves elkövető sógora gyanút fogott.

A hatóságok megállapították, hogy Jolly Thomas mind a hat halálesetnél jelen volt, és hogy mindegyik tragédia azután következett be, hogy az áldozatok elfogyasztották az általa készített ételt. Mostanáig ugyanakkor senkinek nem tűnt fel ez az összefüggés.

A nő Kozsíkóde városának ismert alakja, és állítólag azért irtotta ki rokonait, mert át akarta venni az irányítást a család pénzügyei és birtokai felett, közölte a rendőrség.

Az első áldozat Thomas anyósa volt 2002-ben, vele birkalevest etetett. 2008-ban az apósa is meghalt, aztán 2011-ben a férje követte a sorban. Utóbbi curry-s rizst fogyasztott, és bár a boncolás során mérgező anyagot találtak a gyomrában, a rendőrség öngyilkosságként kezelte az ügyet.

Később Thomas férjének a nagybátyja hunyt el, miután cianidos kávét fogyasztott. Az ő meggyilkolására azért volt szükség, mert a férj halottszemléjét követelte.

2014-ben végzett a halott férje unokatestvérének kétéves lányával, majd 2016-ban a feleségével, hogy aztán egy évvel később összeházasodjon vele.

Bár a férfi saját elmondása szerint nem tudott a gyilkosságokról, őt és egy meg nem nevezett harmadik személyt őrizetbe vettek.

A rendőrség pénteken exhumálta áldozatokat, és mindegyiküknél cianidmérgezést állapítottak meg. Thomas beismerte az összes gyilkosságot.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?