KÜLFÖLD

13 bűncselekmény 3 hónap alatt: magyar szatírt fogtak a rendőrök

Azután kattant a 40 éves magyar férfi kezén a bilincs, hogy egy fiatal nőt molesztált egy Stuttgart felé tartó elővárosi vonaton. Mint kiderült, közel sem először gyűlt meg a baja a hatóságokkal.
  • Szerző: WM

A német sajtóban megjelent információk szerint már keresték a rendőrök az addig ismeretlen férfit. Az elmúlt három hónapban ugyanis legalább 12 nő tett bejelentést, hogy a stuttgarti vasútállomáson vagy az egyik közeli vasútvonalon egy középkorú férfi zaklatta őket. Egy esetben arról is érkezett jelentés, hogy egy kisgyermeket molesztált.

Képünk illusztráció
Fotó: 123rf

A 40 éves magyar férfit végül múlt héten sikerült elfogni, amikor az egyik stuttgarti elővárosi vonaton utazó civil ruhás rendőrök felismerték a körözési fotó alapján.

Közben kiderült, hogy azon a szerelvényen is molesztált egy 26 éves női utast. Ezzel 13-ra nőtt azon ismert bűncselekmények elkövetésének száma, amivel a magyar férfit gyanúsítják. A német rendőrség azonban abból indul ki, hogy több olyan eset is lehet, ahol az áldozatok nem jelentkeztek a rendőrségen. Ezért arra kérik az esetlegesen molesztált nőket, hogy akik még eddig nem tették meg, azok jelentkezzenek minél hamarabb a közelükben lévő rendőrségen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?