KÜLFÖLD

1,5 millió dollárt adományozott Soros a Muzulmán Testvériségnek!

A mozgalom vezetőjét ezen a héten ítélték életfogytiglanra Egyiptomban. Ettől még az európai szervezetei élnek és virulnak.
  • Szerző: SZM

A Muzulmán (Muszlim) Testvériség mozgalmát az angol gyarmatosítók elleni harc hívta életre még a húszas évek végén Egyiptomban. A mozgalom azóta számos országban elterjedt. Ma is hangoztatott jelszava: "A Korán a mi alkotmányunk", céljuk pedig a nagy Kalifátus létrehozása, amelyben a saria törvénykezést  alkalmaznák. Ez eddig, a mozgalmat támogatók “magánügye” volt.

De attól kezdve, hogy a brüsszeli politika milliószámra engedte és engedi be Európába az iszlámhívőket, új helyzet állt elő.

Soros György, akinek a céljai ismertek, 2011 óta több mint 1,5 millió dollárt adományozott a Muzulmán Testvériség európai szervezeteinek – írta a Theoldcontinent.eu.

100.000 dollárt juttatott a Nyílt Társadalom alapítványán keresztül a Muzulmán Testvériség Németországban működő “irodájának”. A szintén a Muzulmán Testvériség befolyása alatt álló “Rasszizmus Elleni Európai Hálózat” (ENAR) több mint 1 millió dollárt kapott az “iszlámgyűlölet elleni harcra”. Hogy miért ?

Természetesen azért, hogy az európaiak fogadják el az iszlámhívőket és az esetleges iszlámellenes érzelmeik miatt érezzenek bűntudatot.

Ennek jegyében 2013-ban közel 50 ezer dollárral támogatta a Franciaországban működő “iszlámellenesség ellen küzdő egyesületet” /CCIF/, amely 2016-ban a burkini betiltása elleni perben is döntő szerepet játszott. 2015-ben ugyanennek a “civil szervezetnek” utalt ismét közel 50 ezer dollárt, hogy harcoljanak a iszlám vallású nők hátrányos megkülönböztetése ellen.

Ugyanabban az évben két különböző néven bejegyzett, de a Muszlim Testvériséghez köthető szervezetnek 100-100 ezer dollárt küldött – úgyszintén az iszlámellenesség leküzdésére.

Az Muszlim Nők Európai Fórumának pedig 16 ezer dollárt utalt, a “muzulmán nőknek az iszlamofóbia” elleni harcára.

Elég világosan látszik a "humanitárius fedősztori”: az európaiak és az iszlámhívők összebékítése. Valójában a további inváziót segíti elő azzal, hogy bűntudatot kelt mindenkiben, aki ezt nem akarja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?