INSIDER

Vascsővel ütöttek le egy apukát a vurstliban

Döbbenet, mi történt a Szekszárdi Hal- és Vadünnep vurstlijában. Az esetről egy megrendült olvasó tájékoztatta a Ripostot. Az aggódó anyuka nem tudott napirendre térni a történtek felett.
  • Szerző: Ripost

„Mint szülő, aggodalommal tölt el, hogy a gyerekeim, akik a vidámparkban szórakoztak, késelés áldozatai lehettek volna."
A konfliktus úgy kezdődött, hogy az édesapa négy jegyet kért az egyik vidámparki eszközre, azonban ötöt fizettettek ki vele. Amint észrevette ezt a tévedést, szóvá tette.  Ezután szó szót követett, a vidámpark üzemeltetői nem akarták elfogadni az édesapa álláspontját.

A vidámparkos vállalkozó végül annyira méregbe gurult, hogy egy vascsővel leütötte az édesapát a családja szeme láttára – számolt be az aggódó anyuka. Mivel az édesapa nagyobb társasággal volt, a bosszú sem maradt el: rátámadtak az agresszív vidámparkosra, előkerült egy kés, amivel átszúrták a vállalkozó kezét. A rendőrök és a mentők kiérkezése vetett véget a jelenetnek, az édesapa kórházba is került.
„ Hogyan fordulhat ez elő egy színvonalas városi rendezvényen? Lesz legalább következménye az esetnek?" – kérdezik többen, akik szemtanúi voltak az esetnek. A %% a rendőrséget kérdezte.
„ Június 8-án az esti órákban bejelentés érkezett egy szekszárdi rendezvény helyszínéről, hogy ott egy személyt vasrúddal leütöttek" – erősítette meg Komlósiné Kiss Anett, a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Megtudtuk: a szekszárdi rendőrök nagyon hamar a helyszínre érkeztek és intézkedtek.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés gyanúja miatt indított eljárást.
Bővebb tájékoztatást a nyomozás érdekeire való tekintettel nem adtak, de aki látta az esetet, vallomást tehet a kapitányságon, elősegítve az ügy teljeskörű tisztázását.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?