INSIDER

Váratlan fordulat: előkerült, majd ismét eltűnt az albínó színésznő

Két hónap után élve került elő, de újra eltûnt Moldován Katalin. Senki sem tudja, hol lehet az albínó színésznő.
  • Szerző: Ripost

Éppen csak megkerült, ismét nyoma veszett a gyönyörű albínó színésznőnek, Moldován Katalinnak – tudta meg a Blikk.  A kamasz lányt több mint két hónapja keresték a barátai és a rendőrök, mire végül a nyomára akadtak a fővárosban.

"Nemrégiben a belvárosban találtak rá, majd egy gyermekotthonba került, de nem maradt ott sokáig, sajnos ismét megszökött" – kezdte a lapnak a lány aggódó barátnője, akinek ötlete sincs, merre lehet most Kató.

"Borzalmas volt ez a két hónap, amíg mit sem tudtunk róla. Leginkább attól féltünk, hogy valami baja esett, hiszen teljesen elvesztette a látását időközben. Nagy kő esett le a szívünkről, amikor meglett, akkor pedig végképp megkönnyebbültünk, amikor kiderült, egy haja szála sem görbült. Most sajnos minden kezdődik elölről" – mondta egy másik közeli barátja.

Katóval felvenni a kapcsolatot egyenlő a lehetetlennel: a mobilját kikapcsolta, közösségi profiljait még az eltűnése előtt gondosan törölte. A Blikk információi szerint a rendőrök korábban több embert is kihallgattak az eltűnésével kapcsolatosan.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a fiatal színésznő alig egy éve tudta meg, hogy hamarosan elveszíti a szeme világát. Magyarországra érkezett, hogy a vakok intézetében tanulja meg a Braille-írást. Itt barátkozott össze néhány fiatallal, köztük egy vak fiúval, akivel egy ideig párt is alkotott. A románcnak decemberben lett vége. Nem sokkal később egy szombat reggel – anélkül, hogy egy szót is szólt volna – meglépett nevelőjétől.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?