INSIDER

Vadászati világkiállítás: A Hungarikum Gála zárja a fővárosi rendezvényt

Bemutatók és filmvetítések után a Hungarikum Gálával zárul a „One With Nature” Vadászati és Természeti Világkiállítás Budapesten.
  • Szerző: Ripost

Bemutatók és filmvetítések után a Hungarikum Gálával zárul a „One With Nature” Vadászati és Természeti Világkiállítás Budapesten – közölte a rendezvény sajtóirodája az MTI-vel csütörtökön.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az A pavilon színpadán 12 órától a Vadonvilág – Gróf Széchenyi Zsigmond nyomában, 15 órától a Kittenberger – Az utolsó vadászat, 16 órától a Rangers in Action – Akcióban a természet őrzői, 17.30-kor pedig a Fekete István életét bemutató dokumentumfilm, A bereki ember látható.

Budapest, 2021. szeptember 25.
Az „Egy a Természettel„ Vadászati és Természeti Világkiállítás által közreadott képen a világkiállítás megnyitója a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 2021. szeptember 25-én.
MTI/„Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás

A filmvetítések között A megőrzött vadont, a Tíz park ezernyi titka című sorozatot, illetve a nemzetközi kiállítók bemutatkozó kisfilmjeit vetítik.

A Kincsem Parkban ugyancsak 12 órától lovas-, agarász-, elöltöltő fegyveres, solymász- és vadászíjász bemutatót láthat a közönség.

A D pavilonban 13 órától vadászkürt-bemutatót, 14 órától világzenei koncertet rendeznek. 15.30-tól Koncz Istvánnal, a Vadász Irodalmi Klub elnökével beszélget Csöre Gábor. A színpadi műsort záró Hungarikum Gála 17 órakor kezdődik – írták.

A világkiállítás utolsó napjáról a https://onewithnature2021.org honlapon lehet tájékozódni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?