INSIDER

Újabb borzasztó csapás érte Stadler Józsefet

Gyászol Stadler József, elvesztette azt, aki számára a legfontosabb volt. Az akasztói juhászt 20 éves barátnője vigasztalja...
  • Szerző: Ripost

Stadler Józsefnek meghalt az édesanyja, a 86 éves Kriszta néni. Madarason, az idősek otthonában ápolták, onnan vitték a szegedi kórházba, ahol pár órával később elhunyt.

Kisfiam, vigyél el innen, nem szeretek itt lenni, ezt ismételgette az édesanyám.

Én pedig megígértem neki, hogy hamarosan magamhoz veszem, csak érjen véget a bírósági procedúra. Egy éve a barátom irodájában lakom, ide nem hozhattam – mondta keserűen Stadler, akire nehéz napok várnak: a jövő héten lesz az utolsó bírósági tárgyalása, ahol be kell bizonyítania ártatlanságát.

– Ha felmentenek, új életet kezdhetek – tervezgetett. – Az étrendem hetven százaléka gyümölcs, mellette naphosszat magokat rágcsálok.

A tökmagnak is köszönhetem, hogy még mindig férfi vagyok, az ágyban sem maradok szégyenben. És hogy kinek kellek így, börtönviselten, kisemmizve? Elárulom: egy húszéves hölgyért dobog a szívem,

sőt ha túl vagyok a bírósági procedúrán, oltár elé is vezetem. Nem akarok egyedül megöregedni, rossz, ha nincs kihez szólnom - állította a Lokálnak az egykori juhász.

 

 

És ezeket olvastad már?