INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

MEGVERTE ÉS ÖSSZESZURKÁLTA FELESÉGÉT

Puszta kézzel, majd kalapáccsal verte, végül egy konyhakéssel összeszurkálta a szerelmét egy 32 éves férfi Nyíregyházán. A vérengzésnek a pár közös gyerekei is szem- és fültanúi voltak. A férfi, miután kis híján végzett a nővel, hívta a mentőket és rendőröket. Azt állította, hogy párját az utcán támadták meg. A nyomozók azonban nem hittek neki és őrizetbe vették.

Nézd meg a teljes riportot!

SZEKRÉNY ALÁ BÚJT A TŰZ ELŐL A KUTYA

Éppen a nagydolgát végezte egy nádasdladányi férfi, amikor kigyulladt a háza. A szomszédok vették észre, hogy ég az épület, ők hívtak segítséget is, de már csak a férfi élettelen testére találtak rá: füstmérgezést kapott. Információk szerint a kályha három helyen is lyukas volt, az ágy pedig közvetlenül mellette állt, ez kapott lángra. Egy kutyát sikerült kimenteni az égő házból, az állat annyira megörült a segítségnek, hogy átrohant a szomszédba, ahol beszorult a feje a kerítésbe, de ebből a csapdából is sikerült kiszabadítani a kutyát.

Nézd meg a teljes riportot!

KORONAVÍRUS: MÉG NINCS ELLENSZER

Újabb áldozatokat szedett a koronavírus, már 80-ra nőtt a halottak száma. A Kínából induló, tüdőgyulladást okozó járvány akár Magyarországra is elérhet. A legfőbb gond az, hogy egyelőre nincs ellenszere a vírusnak, még akár 1-2 évbe is telhet, mire kifejlesztik. Többen itthon is rettegnek tőle. Egy budapesti iskolában például megkérték a szülőket, hogy ha érkezett hozzájuk Kínából vendég, a gyerekeket ne engedjék iskolába.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
És ezeket olvastad már?