INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

SZÁNKÓBALESETBEN HALT MEG VANDA

Szánkóbalesetben halt meg egy 25 éves magyar nő Ausztriában. Vanda egy kis Csongrád megyei településről költözött az ősszel Bécsbe, majd onnan egy síparadicsomba. Barátaival szánkózott, amikor nagy sebességgel lesodródott a pályáról és fejjel belerohant a sífelvonó pillér létrájába. Családja összetört, amikor megtudták, az életvidám lány nincs többé. Erről a nő testvére beszélt a Tényeknek.

Nézd meg a teljes riportot!

HALOTTNAK HITT NŐT TARTOTTAK LÁNCON

Lakattal és lánccal a lábán találtak egy idős nőre Vecsésen még 2018-ban. Az asszony kukázott, amikor a járókelők felfigyeltek rá. A rendőrségen derült ki, hogy a nő eltűnését évekkel ezelőtt jelentették be, később halottá is nyilvánították. Ezért volt akkora meglepetés, amikor megtalálták. Kiderült, hogy évekig fogva tartotta őt egy pár, akiket most felfüggesztett börtönre és közérdekű munkára ítéltek.

Nézd meg a teljes riportot!

LUFIKKAL, RÓZSÁKKAL EMLÉKEZTEK

Hófehér lufikkal és rózsákkal emlékeztek szeretteikre a veronai buszbaleset áldozatainak rokonai. Három évvel ezelőtt történt a 17 halálos áldozatot követelő tragédia. Már Magyarország felé tartott a diákokkal, tanárokkal és rokonokkal teli busz, amikor először a szalagkorlátnak, majd az autópálya egyik pillérének csapódott és kigyulladt. A budapesti emlékhelyen nemcsak a 17 áldozat neve van kőbe vésve, hanem hamarosan Vígh Györgyé is oda kerül, aki ugyan túlélte a katasztrófát, de pár hónappal ezelőtt meghalt.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
És ezeket olvastad már?