INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

LESZAKADT PÓTKERÉK OKOZOTT BALESETET

Majdnem tragédiát okozott egy elszabadult pótkerék, miután két kisgyereket letarolt. A fiú és a lány nagypapájukkal várták a buszt a megállóban, amikor észrevették, hogy feléjük száguld egy majdnem száz kilós kerék. A tízéves kisfiú lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt tragédia, ő mentette meg testvérét és nagypapáját.

Nézd meg a teljes riportot!

JÁTÉKKAL DÖNTÖTTÉK EL, HOGY KI RABOL

11 embert rabolt ki fegyverrel egy tinikből álló banda Budapesten. A fiatalok kő-papír-ollóval döntötték el, hogy kinél lesz egy-egy támadásnál a fegyver. Háromszor lőttek is gázpisztollyal. Egyszer véletlenül húzták meg a ravaszt, mert a fiatalnak a hidegben elgémberedett az ujja. Rablás közben fogták el kettejüket, ők pedig feldobták másik három társukat. Jómódú családban élnek mind, egyikük édesapja sebész.

Nézd meg a teljes riportot!

DOMINÓKÉNT DŐLTEK KI AZ OSZLOPOK

Úgy dőltek ki egymás után a villanyoszlopok, mint a dominók csütörtök délután, a 23. kerületben. Két autós ütközött össze, ezek után az egyikük a villanyoszlopnak csapódott. Az oszlop ezután kidőlt és másik hetet húzott magával, amik az úton haladó autókra zuhantak.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
És ezeket olvastad már?