INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.Saját kocsijában fulladt meg a sofőr
címkék:
  • Szerző: Ripost

Saját kocsijában fulladt meg a sofőr

Út menti vizesárokba zuhant és megfulladt egy 46 éves sofőr Abony közelében. Az autója valamiért irányíthatatlanná vált és egy hatalmas fékezés után a négy méter mély árokba zuhant. A férfit saját autója ejtette csapdába: a kocsi víz alá került, ő pedig beszorult, nem tudott kimenekülni. A mentők sem tudtak rajta segíteni. Seregélyesnél is kísértetiesen hasonló tragédia történt. Itt is az út széli vízelvezető árokba borult egy autó. A sofőr itt sem tudott kimászni a kocsiból és megfulladt a másfél méteres vízben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tolató kukáskocsi ment át a rakodó fején

Kukásautó gázolta halálra az egyik rajta dolgozó férfit Gádoroson. Úgy tudjuk, valami miatt lecsúszott a hátsó állványról, amin állt, a teherautó pedig abban a pillanatban tolatni kezdett és halálra gázolta a rakodómunkást. Azonnal mentőt hívtak, de nem lehetett segíteni rajta, mert a fején hajtott keresztül a kocsi. Információnk szerint a sofőr és a másik munkás is sokkot kapott a tragédia után.

Nyakon szúrta ismerősét, 18 évet kapott

Nyakon szúrta ismerősét egy fiatal Füzesabonyban, még a kést is megforgatta benne, hogy biztosan meghaljon. A bíróságon most ítélték el, rezzenéstelen arccal hallgatta végig az ítéletet, ami alapján 18 évet kapott. Sőt a férfi még bólogatott is, a bírónak pedig azt mondta, egyetért a súlyos büntetéssel. A férfi ügyvédje szerint azonban a késelő férfi össze van zavarodva.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?