Létrehozva: 2021.02.15.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

JEGES TÓBA MERÜLT, BELEFULLADT

Belefulladt egy 33 éves férfi a Heves megyei Apc melletti bányatóba vasárnap. A férfi a szombat éjjelt is a tavon töltötte, egy sátorban aludt. Vasárnap reggel egy láncfűrésszel négy léket vágott a tó jegén, majd az egyiken oxigénpalack és biztosítókötél nélkül lemerült. A férfi jól ismerte a tavat, hároméves kora óta járt oda búvárkodni, mégis elsodorta a víz és nem találta meg a léket. Órákig keresték a búvárt, de már csak a holttestét tudták csak felhozni a mélyből.

 

BESZAKADT A JÉG, NEM TUDOTT KIMÁSZNI

Megdöbbentő videó került fel az internetre: beszakadt a Balaton jege egy kiránduló alatt Siófoknál. A férfi hangosan kiabált, halálfélelme volt, hiába próbált, nem tudott kimászni a jeges vízből, állandóan visszacsúszott. A helyieket figyelmeztették, hogy tilos a Balaton vékony jegére lépni, mégis rengetegen csúszkáltak rajta.

 

VALENTIN-NAPON ROBBANTOTT VOLNA

Kommandós akció Újpesten: Valentin-napon verte össze feleségét egy férfi Újpesten. Az őrjöngő ott ütötte a nőt, ahol érte. Majd azzal fenyegetőzött, hogy kinyitja a gázt és felrobbantja a lakást. Hatalmas volt a készültség, a környéket mentők, tűzoltók, rendőrök lepték el, a férfit végül sikerült elfogni.

ANYJÁT IS MEGSZÚRTA AZ ÖNGYILKOS FIÚ

Meg akarta ölni magát, a megmentésére siető édesanyját pedig megsebesítette egy fiatal férfi Gödöllőn. Egy késsel akart végezni magával, de anyja ezt észrevette és le akarta állítani. Megpróbálta kicsavarni fia kezéből a kést, a dulakodás közben azonban ő is megsérült. A mentők mindkettejüket kórházba vitték, a férfi életveszélyes állapotban van.

ÖKÖLLEL ÜTÖTTÉK A RENDŐRÖKET

Rendőrökre támadt egy részeg férfi vasárnap este a Pest megyei Pencen. A férfi az autójával az árokba csapódott. Amikor az épp arra járőröző rendőr intézkedni akart vele szemben, rátámadt. Hat rendőrautó érkezett a helyszínre, hogy lefogják a megvadult férfit, azonban egy ismerőse segített neki, így már ketten ütötték a rendőröket. Mindkét férfit megbilincselve vitték el. Akár évekre is börtönbe kerülhetnek.

PUSKÁVAL VÉGEZTÉK KI A MACSKÁT

Puskával végeztek ki egy macskát Hajdúsámsonban. A család kedvencét az udvaron lőtték le, gazdái már csak azt vették észre, hogy kedvencük összeesett. A végzetes lövés előtt a gyerekek még az udvaron játszottak a macskával, szerencse, hogy a lövedék nem talált el senkit. A család feljelentést tett.

Egy apuka és 16 éves fia haltak meg egy brutális balesetben Cibakházánál. Egy busznak csapódtak hatalmas sebességgel, miután egy kanyarban átsodródtak a szembesávba. A férfi és fia a helyszínen azonnal meghaltak, a buszon hatan sérültek meg. Dunapataj közelében pedig egy 57 éves nő halt meg, amikor előzés közben egy teherautóval ütközött.

Veszekedést és segélykiáltásokat hallottak a szomszédok egy tatabányai lakásból az éjjel – végül kiderült, hogy megöltek egy férfit. A gyilkos elmenekült, a házban többen is az ajtó becsapódására riadtak fel. Végül a szomszédok hívták ki a rendőröket. Mire odaértek, a vendégmunkás férfin már nem lehetett segíteni. Úgy tudjuk, a tatabányai lakást egy cég bérelte a férfinek, ahol kollégáival lakott. Az elkövetőt még most is nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Sírva nyilatkozott a Tényeknek az a tulajdonos, akinek leégett a háza Kiskunfélegyházán. Az ott élő nő a füstszagra riadt fel az éjszaka közepén, nem tudja, mi okozhatta a tüzet. Házukat nemrég újították fel, az anyagi kár pedig hatalmas. Nyíregyházán egy lakás égett porig, a szomszédok az erkélyen rekedtek a hatalmas tűz miatt. Úgy tudjuk, hogy a tüzet egy meghibásodott laptop-töltő okozta.

Ezer forintért akarták elvágni a torkát egy 19 éves jászapáti férfinek. Ismerőse hazáig követte és megfenyegette, hogy ha nem ad neki pénzt, akkor torkon szúrja, majd ököllel arcon ütötte. A férfi zsebében csak egy ezres volt, azt oda is adta, mire ismerőse megfenyegette, hogy felrobbantja a családja házát, ha bárkinek szól az esetről. A támadót most tartóztatták le.

Zuhanyzás közben megfulladt egy 12 éves vak kisfiú egy Fejér megyei faluban. A nagyanyja – akinek vigyáznia kellett volna rá – kiment az udvarra. A nő a lányával és unokáival lakott egy házban. A 12 éves értelmi fogyatékos unokájának a fürdését kellett volna felügyelnie, de ő kiment dohányozni, a kisfiú pedig belefulladt a 17 centis vízbe.

Többször is le és föl száguldozott egy autós a kékestetői sípályán tegnap (kedden) délután. A sofőr ámokfutásáról az üzemeltető készített felvételt. A sípályára nemcsak szánkóval, de még cipőben is tilos a belépés, hogy megvédjék a gondosan kialakított, síelésre alkalmas hóréteget. Az üzemeltető szerint az autós hatalmas kárt okozott. Több hetes munkájukat tette tönkre.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szánalmasan sikertelen lett Magyar Péter akciója, alig néhány százan tüntikéztek

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

borsonline.hu

„A halál szárnya meglegyinti azt, aki megzavarja a fáraó álmát” – több mint 100 év után fény derült a „fáraók átkának” titkára

vg.hu

Waberer's: kiderült, ki áll a milliárdos nagybevásárlás mögött

ripost.hu

Titokzatos égi jelenséget észleltek szerte a világon, 40 évvel ezelőtt is láthatták már ezeket az idegen fénypontokat – Fotó

hirtv.hu

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

travelo.hu

Videó: Egy hatalmas Boeing géppel intett búcsút a levegőben a pilóta

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

INSIDER

Összement a tejföl, a túró és a mosogatógép kapszula is kevesebb lett! Mutatjuk a konkrét termékeket

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Megszületett az ítélet a pécsi Fekete Angyal ügyében

INSIDER

Menczer Tamás: Minden erőnkkel és eszközünkkel védjük a magyar családokat

INSIDER

Rétvári Bence: A pedofiloknak nincs kegyelem

INSIDER

Folytatódik a felmelegedés vagy újra be kell gyújtani? - Ekkor ér véget a fűtési szezon