INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

JEGES TÓBA MERÜLT, BELEFULLADT

Belefulladt egy 33 éves férfi a Heves megyei Apc melletti bányatóba vasárnap. A férfi a szombat éjjelt is a tavon töltötte, egy sátorban aludt. Vasárnap reggel egy láncfűrésszel négy léket vágott a tó jegén, majd az egyiken oxigénpalack és biztosítókötél nélkül lemerült. A férfi jól ismerte a tavat, hároméves kora óta járt oda búvárkodni, mégis elsodorta a víz és nem találta meg a léket. Órákig keresték a búvárt, de már csak a holttestét tudták csak felhozni a mélyből.

Nézd meg a teljes riportot!

 

BESZAKADT A JÉG, NEM TUDOTT KIMÁSZNI

Megdöbbentő videó került fel az internetre: beszakadt a Balaton jege egy kiránduló alatt Siófoknál. A férfi hangosan kiabált, halálfélelme volt, hiába próbált, nem tudott kimászni a jeges vízből, állandóan visszacsúszott. A helyieket figyelmeztették, hogy tilos a Balaton vékony jegére lépni, mégis rengetegen csúszkáltak rajta.

Nézd meg a teljes riportot!

 

VALENTIN-NAPON ROBBANTOTT VOLNA

Kommandós akció Újpesten: Valentin-napon verte össze feleségét egy férfi Újpesten. Az őrjöngő ott ütötte a nőt, ahol érte. Majd azzal fenyegetőzött, hogy kinyitja a gázt és felrobbantja a lakást. Hatalmas volt a készültség, a környéket mentők, tűzoltók, rendőrök lepték el, a férfit végül sikerült elfogni.

Nézd meg a teljes riportot!

ANYJÁT IS MEGSZÚRTA AZ ÖNGYILKOS FIÚ

Meg akarta ölni magát, a megmentésére siető édesanyját pedig megsebesítette egy fiatal férfi Gödöllőn. Egy késsel akart végezni magával, de anyja ezt észrevette és le akarta állítani. Megpróbálta kicsavarni fia kezéből a kést, a dulakodás közben azonban ő is megsérült. A mentők mindkettejüket kórházba vitték, a férfi életveszélyes állapotban van.

Nézd meg a teljes riportot!

ÖKÖLLEL ÜTÖTTÉK A RENDŐRÖKET

Rendőrökre támadt egy részeg férfi vasárnap este a Pest megyei Pencen. A férfi az autójával az árokba csapódott. Amikor az épp arra járőröző rendőr intézkedni akart vele szemben, rátámadt. Hat rendőrautó érkezett a helyszínre, hogy lefogják a megvadult férfit, azonban egy ismerőse segített neki, így már ketten ütötték a rendőröket. Mindkét férfit megbilincselve vitték el. Akár évekre is börtönbe kerülhetnek.

Nézd meg a teljes riportot!

PUSKÁVAL VÉGEZTÉK KI A MACSKÁT

Puskával végeztek ki egy macskát Hajdúsámsonban. A család kedvencét az udvaron lőtték le, gazdái már csak azt vették észre, hogy kedvencük összeesett. A végzetes lövés előtt a gyerekek még az udvaron játszottak a macskával, szerencse, hogy a lövedék nem talált el senkit. A család feljelentést tett.

Nézd meg a teljes riportot!

APA ÉS A FIA HALT MEG A BALESETBEN

Egy apuka és 16 éves fia haltak meg egy brutális balesetben Cibakházánál. Egy busznak csapódtak hatalmas sebességgel, miután egy kanyarban átsodródtak a szembesávba. A férfi és fia a helyszínen azonnal meghaltak, a buszon hatan sérültek meg. Dunapataj közelében pedig egy 57 éves nő halt meg, amikor előzés közben egy teherautóval ütközött.

MEGÖLT EGY MUNKÁST, MAJD ELFUTOTT

Veszekedést és segélykiáltásokat hallottak a szomszédok egy tatabányai lakásból az éjjel – végül kiderült, hogy megöltek egy férfit. A gyilkos elmenekült, a házban többen is az ajtó becsapódására riadtak fel. Végül a szomszédok hívták ki a rendőröket. Mire odaértek, a vendégmunkás férfin már nem lehetett segíteni. Úgy tudjuk, a tatabányai lakást egy cég bérelte a férfinek, ahol kollégáival lakott. Az elkövetőt még most is nagy erőkkel keresi a rendőrség.

IDÉN ÚJÍTOTTÁK FEL, MINDENÜK ELÉGETT

Sírva nyilatkozott a Tényeknek az a tulajdonos, akinek leégett a háza Kiskunfélegyházán. Az ott élő nő a füstszagra riadt fel az éjszaka közepén, nem tudja, mi okozhatta a tüzet. Házukat nemrég újították fel, az anyagi kár pedig hatalmas. Nyíregyházán egy lakás égett porig, a szomszédok az erkélyen rekedtek a hatalmas tűz miatt. Úgy tudjuk, hogy a tüzet egy meghibásodott laptop-töltő okozta.

EZER FORINTÉRT AKARTA TORKON SZÚRNI

Ezer forintért akarták elvágni a torkát egy 19 éves jászapáti férfinek. Ismerőse hazáig követte és megfenyegette, hogy ha nem ad neki pénzt, akkor torkon szúrja, majd ököllel arcon ütötte. A férfi zsebében csak egy ezres volt, azt oda is adta, mire ismerőse megfenyegette, hogy felrobbantja a családja házát, ha bárkinek szól az esetről. A támadót most tartóztatták le.

DOHÁNYZOTT, EZÉRT HALT MEG AZ UNOKÁJA

Zuhanyzás közben megfulladt egy 12 éves vak kisfiú egy Fejér megyei faluban. A nagyanyja – akinek vigyáznia kellett volna rá – kiment az udvarra. A nő a lányával és unokáival lakott egy házban. A 12 éves értelmi fogyatékos unokájának a fürdését kellett volna felügyelnie, de ő kiment dohányozni, a kisfiú pedig belefulladt a 17 centis vízbe.

KOCSIVAL CSÚSZKÁLT A SÍPÁLYÁN

Többször is le és föl száguldozott egy autós a kékestetői sípályán tegnap (kedden) délután. A sofőr ámokfutásáról az üzemeltető készített felvételt. A sípályára nemcsak szánkóval, de még cipőben is tilos a belépés, hogy megvédjék a gondosan kialakított, síelésre alkalmas hóréteget. Az üzemeltető szerint az autós hatalmas kárt okozott. Több hetes munkájukat tette tönkre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?