INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

HALÁLRA RÁZTA AZ ÁRAM A KISLÁNYT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tragédia Veszprém megyében, halálra rázhatott az áram egy kislányt Hajmáskéren. A tízéves gyereket a fürdőkádban találták meg, úgy tudni, édesanyja a szobába szaladt vele, a mentők azonban már nem tudták megmenteni az életét. Információk szerint a kislány egy héttel ezelőtt ünnepelte születésnapját.

MEGCSÚSZOTT A JEGES ÚTON, MEGHALT

Egy napraforgót szállító kamionnak csapódott egy autós csütörtök este a 34-es úton, Tiszaigarnál. Egy enyhe jobbkanyarban az autó megcsúszott a havas úton, ezért lesodródott az útpadkára, majd áttért a szembejövő sávba, ahol épp jött a kamion és frontálisan ütköztek. A kocsi mindkét utasa beszorult a roncsba. A 38 éves sofőr életveszélyesen megsérült, mellette utazó 37 éves párja azonnal meghalt.

VIDEÓN, AHOGY A BETONBA ÜTIK A FEJÉT

Betonba ütötték a fejét, a hajánál fogva rángatták, még az ujjaiba is beleharaptak egy nőnek Kaposváron. A brutális verekedést a térfigyelő kamera rögzítette. A Tények megtalálta a megvert nőt, aki azt mondta, hogy a támadója leharapta a műkörmét, a fájdalomtól védekezni sem tudott.

ÁLMÁBAN BESZÉLT TETTÉRŐL A GYILKOS

Álmában többször is beszélt kegyetlen tettéről a cellatársa szerint az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy brutálisan, 17 késszúrással megölt egy nőt Oroszlányban. A férfi tagadja a bűnösségét, azt mondja, ő nem ölte meg a nőt. A cellatársa azonban mást állít. Megrázó riport következik.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?