INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

FEL AKARTA JELENTENI ŐKET, MEGÖLTÉK

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Üveggel és téglával vertek, majd késsel megszurkáltak egy 77 éves asszonyt Vámosmikolán. Az idős nőt szomszédjai meglopták, ezért az áldozat megfenyegette őket, hogy feljelentést tesz, ha nem adják vissza ellopott értékeit. A pár átcsalta magához az idős nőt, akit meggyilkoltak és elástak. Az ügyészség most emelt vádat ellenük, akár életük végéig is börtönbe maradhatnak.

GYEREKEKRE LŐTT AZ ÁMOKFUTÓ

Légpuskával lövöldözött egy férfi Székesfehérváron. A lövések többek között két gyereket is eltaláltak. Egyiküknek az arcát, a másiknak pedig a hátát sebesítette meg a töltény. De volt, akinek a combját találta el a lövedék. Tavaly elsőfokon nyolc év fegyházra ítélték az ámokfutót, most ismét bíróság elé állították.

KUTYÁJA MENTETTE MEG AZ ÉLETÉT

Még ki tudott menekülni abból a miskolci hétvégi házból az a férfi, aki benzinnel akart begyújtani, de az belobbant és a háza porig égett. Súlyos életveszélyes állapotban szállították kórházba. Közben Budapesten, a XIII. kerületben egy másik férfi a kutyája ugatására ébredt, kiderült, hogy ég az otthona. Kirohantak a lakásból, a hős kutya azonban visszafutott és elpusztult a füstben.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?