INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

TAGADJA, HOGY MEGÖLTE A NAGYAPJÁT

Féltékenységből vágta el nagyapja torkát egy 28 éves férfi. A holttestre egy zuglói áruház parkolójában, egy kocsiban találtak rá még tavaly decemberben. A gyilkost még aznap elfogták Esztergomban. Az előkészítő ülésen az ügyészség nyolc év börtönt ajánlott a férfinak, amit ő nem fogadott el. Mint mondta, nem bűnös.

Nézd meg a teljes riportot!

ÖTÉVES KISFIÚT ÜTÖTT EL AZ AUTÓ

Hiába kiabálta ötéves fiának az édesapja, hogy álljon meg, a gyermek átszaladt az úton és elgázolta őt egy autó Pesterzsébeten. A kisfiú métereket repült, végül egy útpadkának csapódott. Súlyos koponyasérülésekkel vitték kórházba, úgy tudjuk, azonnal megműtötték, most intenzív osztályon ápolják.

Nézd meg a teljes riportot!

„NEM VAGYUNK TÚL A NEHEZÉN”

Csaknem 100-an haltak meg koronavírusban egy nap alatt. Köztük három 30 év körüli férfi vesztette életét. Mindannyiuknak súlyos alapbetegségük volt. Egy 60 éves mentőtiszt is belehalt a fertőzés okozta szövődményekbe. Kollégái ma (péntek) délután gyújtottak mécsest a tiszteletére. A szakemberek szerint a helyzet nehéz, jelenleg nincs bizonyíték arra, hogy lassulna a járvány.

Nézd meg a teljes riportot!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?