INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

15 EZRET FIZETHET, AKIN NINCS MASZK

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Berontott a kardiológiai intézetbe egy férfi. Hiába figyelmeztették a látogatási tilalomra, nem foglalkozott vele, a kisfiához akart bemenni. Fellökte a biztonsági őrt, és meg is ütötte. Panaszkodnak az egészségügyi dolgozók: egyre több agresszióval, méltatlan kritikával találkoznak. Közben hétfőtől újabb szigorítások lépnek életbe: a szórakozóhelyek csak este 11-ig tarthatnak nyitva.

MEGÜTÖTTE A RENDŐRT A BUSZSOFŐR

Rendőrnőt vert meg egy cseh buszsofőr a letenyei határátkelőnél. A férfinak nem tetszett a rendőri intézkedés, ezért videózni kezdte az egyenruhásokat. A rendőr kérte a férfit, hogy állítsa le a felvételt, de a sofőr ettől olyan dühös lett, hogy megütötte a rendőrt, aki a földre zuhant. Az őrjöngő férfit csak többen tudták földre teperni.

SAJÁT HÁZÁBAN ÉGETT HALÁLRA A PAP

Saját házában égett halálra egy nyugdíjas pap Jászapátiban. Amikor a tűzoltók megérkeztek, a ház belsejét már teljesen ellepték a lángok és a tetőszerkezet is égett. A tűzoltók a mellékhelyiségben találták a férfit, akit még sikerült élve kihozni a házból, de a mentők nem tudták megmenteni az életét. Valószínűleg a tűzhely okozta a tragédiát.

LÁZMÉRÉS ELLEN TILTAKOZNAK A SZÜLŐK

Már a szülők körébe is beszivárgott a maszk- és vírusellenes őrület. A közösségi oldalon több csoportban egymást lázítják és azt terjesztik, hogy a járvány csak egy átverés. Egy német nyomtatványt fordítottak le magyarra és azzal próbálják meggyőzni az iskolákat, hogy a gyerekeiken ne végezzenek testhőmérséklet-mérést. Sokan attól félnek, hogy a lázmérés blokkolná a gyerekek tobozmirigyét, de vannak ennél meghökkentőbb nézetek is.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?