INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

EDZÉS KÖZBEN HALT MEG A SPORTOLÓ

Szabadtéri edzés közben halt meg egy mindössze 22 éves magyar válogatott birkózó, Tóth Bendegúz. Épp egy gyakorlatot csináltak, amikor rosszul lett, a társai és a mentők órákig küzdöttek az életéért. A fiatal sportoló emlékére ma délelőtt mécseseket gyújtottak a Körcsarnoknál. A versenyzők, edzők és a hozzátartozók is teljesen összetörtek. A Tényeknek a gyászoló édesapa azt mondta: nem tudja felfogni, elfogadni, hogy négy helyett már csak három fia van.

Nézd meg a teljes riportot!

KAMIONBA CSAPÓDOTT, AZONNAL MEGHALT

Brutális balesetben halt meg egy 57 éves férfi Mórnál, amikor egy folyékony bitument szállító kamionnal frontálisan ütközött. Akkora erővel csapódtak egymásnak, hogy az autó szinte a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, a kamion pedig az oldalára borult az árokban. A férfit már nem lehetett megmenteni, úgy tudjuk, a teste kettészakadt a baleset után.

Nézd meg a teljes riportot!

FEHÉRNEMŰBEN MENEKÜLTEK A TŰZ ELŐL

Patkányok rághatták el az elektromos vezetéket, emiatt égett porrá az otthona egy négyfős családnak Szigetszentmiklóson. A szomszéd sírva rohant segíteni, a család ugyanis fehérneműben és pizsamában menekült a tűz elől. Budapesten pedig négy lakónak kellett menekülnie az otthonából. Tetőfelújítás miatt csaptak fel a lángok egy társasházban, többeknek mindene odaveszett. Egy tengerimalac viszont a házban rekedt, a tűzoltók az ablakon keresztül mentették ki a rágcsálót.

Nézd meg a teljes riportot!

SOKKOT KAPTAK A CSONKA MACSKÁTÓL

Megcsonkított lábú és megcsonkított farkú macskát találtak Cegléden egy kertben, oda mászott be a sebesült állat. A nő, aki a macskát megtalálta, azonnal értesítette a helyi állatmentőket, akik orvoshoz vitték a sebesült macskát, ahol elaltatták. A rendőrség már vizsgálja, mit történhetett, azonban információink szerint nem történt állatkínzás, a macskának egy fűkasza vághatta le a lábait és a farkát.

A nyugalom megzavarása alkalmas riport következik!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?