INSIDER

TV2 Tények - Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

SZÖGES LÉCEK MIATT HALT MEG

Szöges deszkák miatti tömegkarambolban halt meg egy autó sofőrje a 37-es úton, Taktaharkánytól nem messze, Borsodban. Az áldozat teljesen vétlen volt, frontálisan karambolozott egy másik autóval, aki áthajtott a sávjába. A másik sofőr megsérült, helikopterrel vitték kórházba. A tragédia az úton heverő szöges lécek miatt történt, emiatt kezdett lassítani a legelső autós.

Nézd meg a teljes riportot!

HALÁLRA KÍNOZHATTÁK A CELLATÁRSAI

Napokig kínozhatták saját cellatársai, mire meghalt egy 37 éves férfi a szombathelyi börtönben. A nyugat.hu információi szerint súlyos belső sérülései voltak, több csontja is eltört.  Az áldozat lopás miatt ült.  Amikor rosszul lett, az őrök próbáltak rajta segíteni, de belehalt a sérüléseibe. Három cellatársa ellen eljárás indult.

Nézd meg a teljes riportot!

BENKÕ: KÓRHÁZ UTÁN EGYBÕL A SZÍNPAD

Egészségi állapota miatt lemondta a szlovákiai Omega koncertet Benkő László. A zenekar billentyűse váratlanul kórházba került, ezért nem tudott elutazni. Az Omega 55 éves fennállása óta egyetlen fellépést sem hagyott ki. Most viszont gyerekekkel együtt lépett fel. A Tényeknek azt mondta, több koncertet nem szeretne kihagyni.

Nézd meg a teljes riportot!

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?