INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

KESZTYŰ BUKTATTA LE A KETTŐSGYILKOST

16 év után tartóztatták le azt a férfit, aki megölt egy édesanyát és lányát Makón még 2004-ben. Mindkettőjükkel ugyanúgy végzett, először összeverte őket vascsővel, majd elvágta a torkukat. Egy ideig a 77 éves asszony unokáját gyanúsították a kettős gyilkossággal, de tavaly év végén sikerült eljutniuk egy másik férfihoz, akinek megtalálták a DNS-ét a házban.

 

15 ÉVET VÁRT ERRE

„Én inkább azt mondtam, hogy oké, csak tényleg ő legyen” – így fogalmazott az a makói férfi, akit ártatlanul tartóztattak le 2004-ben, nagymamája és nagynénje megölése kapcsán. A férfi családja majdnem tönkrement, mivel több mint egy évet volt börtönben. A megölt nyugdíjas fia pedig arról beszélt, hogy 15 évig nem volt egyetlen nyugodt napjuk sem, mert nem tudták, hogy ki a gyilkos.

 

KEDDEN TEMETIK AZ ELGÁZOLT ANYUKÁT

A nézők segítségével kevesebb, mint egy hét alatt összegyűlt a pénz a háromgyerekes, elgázolt édesanya temetésére. A 42 éves dunaújvárosi asszony a zebrán ment át a piroson, amikor elsodorta egy autó. A nő azonnal meghalt. Több, mint fél millió forintba kerül a temetés, a férje ezt nem tudja kifizetni, ezért kért segítséget a gázolótól.

 

AGYONTAPOSTÁK JÓTEVŐJÜKET

Agyontaposta jótevőjét egy pár Zalaegerszegen. Hogy eltüntessék a nyomokat, felgyújtották a holttestet, majd hamis tanúkkal próbáltak alibit biztosítani maguknak. Ennek ellenére lebuktak, most tartóztatták le őket. Az áldozat pár hónappal a gyilkosság előtt fogadta be lakásába a párt, akiknek egy csecsemőjük volt. A gyereket jelenleg állami gondozásba vették.

 

MEGVISELI AZ EMBEREKET AZ IDŐJÁRÁS

Alvászavarokat, vérnyomás problémákat és fejfájást okozhat a szélsőséges időjárás. Január az átlag hőmérséklet közelében volt, február azonban jóval melegebb a megszokottnál. A legnagyobb probléma, hogy egyik napról a másikra 10 fokos eltérés is lehet, mellette pedig viharos erejű szél is tombol, ami nagyon megviseli a szervezetet. A következő hetekben sem várható változás.

És ezeket olvastad már?