INSIDER

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­­ván­­­­csi vagy a nap leg­­­­­­­fon­­­­to­­­­sabb tör­­­­té­­­­né­­­­se­ire? Össze­­­­szed­­­­tük egyet­­­­len cikk­­­­ben, mi tör­­­­tént itt­­­­hon és a vi­­­­lág­­­­ban, a TV2 Té­­­­nyek se­­­­gít­­­­sé­­­­gé­­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

AZBESZT-ÁLDOZATOK: NINCS KÁRTÉRÍTÉS

Nem kapnak kártérítést az azbeszt-károsultak. A Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú ítéletet, mely szerint nincs felelőssége az államnak. Nyolcan indítottak pert három éve, már egyikük sem él. Az elhunytak rokonai sajnálják, hogy továbbra sincs felelőse szeretteik tragikus elvesztésének, végső segítségként a Kúriához fordulnak.

Nézd meg a videót itt!

PERLI AZ ÁLLAMOT A SOROZATGYILKOS

Embertelenek a börtön körülményei - ezt állítja a sorozatgyilkosságért elítélt Magda Marinko, aki most beperelte a magyar államot. A férfi most 23 éve tartó rabsága miatt követel kártérítést, szerinte volt, hogy olyan borzasztó körülmények között kellett léteznie odabent, hogy magával is végezni akart. A szerb sorozatgyilkos, aki Magyarországon is ölt embereket, több mint két év múlva szabadulhat feltételesen.

Nézd meg a videót itt!

NEM ENGEDTE FEL A KISGYEREKES ANYÁT

Hatalmas botrány tört ki az egyik ötös buszon Budapesten, kiabáltak a felháborodott utasok a sofőrrel, mert nem engedett felszállni egy kisgyerekes anyát, egyszerűen becsukta előtte az ajtót. Erről egy utas beszélt a Tényeknek. Azt mondta, a sofőr ezután azokat, akik az anyát védték, nem engedte leszállni, majd bosszúból hosszú percekig nem indult el az egyik megállóból.

Nézd meg a videót itt!

 

címkék:
És ezeket olvastad már?