INSIDER

Amputálni kellett a 26 éves magyar édesanya lábát: majdnem az életével fizetett

Segítségre van szüksége a tiszalúci édesanyának, akinek amputálni kellett a lábát.
  • Szerző: Ripost

A tiszalúci 26 éves Balogh Nóra nagy segítségre szorul: speciális műlábra lenne szüksége.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„2020. augusztusában érelzáródásom lett, amit egy műtét segítségével sikerült megoldani. A diagnosztika szerint a bal lábamban a lefelé haladó erek véknyak és gyengék voltak, ami valószínűleg egy születési/genetikai rendellenesség. Felépülésem elég gyorsan zajlott, majd pár hónap elteltével újabb probléma jelentkezett. Egy seb keletkezett a lábfejemen, mely napról napra csúnyább lett, feketedett és iszonyatos fájdalmaim voltak. Kórházba kerültem, ahol megállapították, hogy újabb érelzáródásom van, szepszist kaptam, ami egy nagyon magasfokú gyulladás. Ha ez bejut a véráramba vérmérgezést kapok és belehalhatok. Itt volt az az opció, hogy nincs más lehetőség amputálni kell a bal lábam combközépig” – mesélte Nóra, aki azóta is rengeteg segítséget kap az anyukájától. A fiatal nő nagyon várja már, hogy újra egyedül, két lábon állva tudjon 5 éves kisfiával kézen fogva oviba sétálni, önfeledten játszani – írja a Bors.

A fiatal édesanyának egy speciális lábra van szüksége, amelynek ára elég borsos, így ezt sajnos nem engedheti meg magának.

„Ahhoz, hogy mielőbb megfelelő lábam lehessen, kb. fél évem van összegyűjteni ezt az összeget, de bármennyire is szeretném, tudom, hogy ez most egyedül nem fog menni. Ha ez nem sikerülne, megbékélek a helyzettel, de meg kell próbálnom és ehhez szeretnék segítséget kérni. A lábat addig nem kezdik el készíteni, míg az összeg nincs meg. Mekkora összegre lenne szükség önrészhez?? Kb. 12.millió forint – fogalmazott Nóra, akinek ugyan most segítségre van szüksége, ha összejönne az összeg, és azzal együtt egy jó láb, továbbra is saját magáról és kisfiáról is gondoskodna.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?