INSIDER

Szívszorító részleteket árultak el a pomázi tini haláláról a szülők

Megszólaltak a szülők, akiknek 18 éves fia a pomázi családi ház tetőterében fulladt meg....
  • Szerző: Ripost

A jelenleg három gyermeket nevelő házaspárnak nemcsak azzal kell megbirkóznia, hogy elveszítették Kristófot, de a szóbeszéddel is, hogy esetleg ők felelősek a tini haláláért.

Azon a tragikus vasárnapon édesanyja volt otthon Kristóffal, a nő férje munka után délután két óra környékén ért haza a pomázi házba. Nem sokkal később, miután felmentek a fiuk emeleti szobájába, látták, hogy Kristóf a földön hever és nem lélegzik. Azonnal hívták a mentőket.

"Kikérem magamnak, és a leghatározottabban visszautasítom a vádakat, pletykákat, amelyek minket, szülőket tesznek felelőssé Kristóf elvesztéséért." – mondta a megtört édesapa a Blikknek.

"Szó sincs semmiféle hőgutáról, amit emlegetnek! A lakásban ugyanis, pont Kristóf miatt, folyamatosan kereszthuzat van."

Leesett az ágyról, beszorult két ágy közé, ezért halt meg a fiam: megfulladt! Kristófról tudni kell, hogy halmozottan sérült volt, féléves kora óta.

"Akkor középfülgyulladás miatt felszúrták mindkét fülét, a beavatkozás közben megsértették a kisagyát. Onnantól teljesen magatehetetlen volt: sem beszélni, sem mozogni nem tudott segítség nélkül."

A szülők minden létező hazai és külföldi specialistához elvitték a gyereket. A család arra rendezkedett be, hogy vagy az apa vagy az anya a beteg fiú közelében legyen.

"A tragédia napján is többször felmentem hozzá, ellenőriztem, hogy minden rendben van-e" – emlékezett sírva az édesanya. "Megetettem, megitattam. Minden pillanatban nem lehettem mellette, de ezt sem ő, sem az állapota nem igényelte: ha valamire szüksége volt azonnal jelzett. Beleőrülök a gondolatba, hogy soha többé nem tudom magamhoz ölelni!"

Arra, hogy mi volt Kristóf halálának pontos oka, csak a boncolás tud majd választ adni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?