INSIDER

Szekszárdi gyerekgyilkosság: döbbenetes bizonyíték van a gyilkos fegyveren!

Újabb elképesztő részleteket tudott meg a Ripost a szekszárdi gyermekgyilkossági ügyben. A 6 éves kis Leonettát március 8-án ölte meg brutálisan az unokatestvére, a 19 éves K. Dániel. Egy ideje állítja, hogy nem egyedül tette, erre most már bizonyíték is van!
  • Szerző: Ripost

Ahogyan azt a %% elsőként megírta, brutális kegyetlenséggel, egy „jelentős önsúlyú, sima felülettel és éllel rendelkező tárggyal” agyonverték a 6 éves Leonettát Szekszárdon, a házuk mögötti patakparton. Megtalálták a gyilkos eszközt, ami egy térkő volt. Vélhetőleg a patak töltésén akadt a tettes kezébe. Szemből mért vele több erős ütést is a gyermekre. 

 

A család nem akarja, hogy lezárják az ügyet

A %%-nak nyilatkozott az áldozat családját képviselő ügyvéd.

- A nyomozóhatóság azt tervezi, hogy a héten lezárja az ügyet, de mi ezt ellenezzük

– mondta dr. Székely Gábor ügyvéd.

- A tényeket ugyanis még nem sikerült minden kétséget kizáróan megállapítani.

Itt van például a szexuális indíttatás kérdése. A nyomozati iratokban az szerepel, hogy K. Dániel kézen fogva vitte a kislányt a patak partjára, ahol „feltehetően szexuális indíttatásból” bántalmazta. Az áldozat halála előtt megsérült az alhasán, a csípőjén, mindkét lábán, jobb vállán, felkarján. Lemeztelenített alsótesttel, hason fekve találtak rá, testén tipikusan bántalmazási nyomok vannak.

Tisztázatlan az ölés oka és célja

DNS-mintát azonban a kislány testén nem találtak – fogalmazza meg kétségeit az ügyvéd.

– A jelek alapján feltételezhető, de teljeskörűen nem bizonyítható a szexuális erőszak, noha a gyanúsított két kihallgatása is erősíti a feltételezést. Első alkalommal elismerte az emberölést. Második vallomásában arról beszél, hogy a kislány kérésére megmutatta a nemi szervét. Ezután azonban váratlanul a történet „végéhez ugrik”, azt állítja, hátulról többször is megütötte a kislányt, aki csak a harmadik ütésre esett össze. Ez teljesen életszerűtlen! Ráadásul a gyermeket szemből érték a sérülések, a homlokán nagy tátongó seb volt. Nincs tisztázva az ok és a cél. Nem kaptunk választ arra, hogy miért követte el a bűncselekményt - az orvosszakértő szerint vélhetően szexuális indíttatásból.

Kié a térkőn talált harmadik DNS?

Megtalálták azt a véres térkövet, amivel megölték a kislányt.

- A tárgyon megtalálták a gyermek és a gyanúsított DNS-ét, de egy harmadik, egyelőre ismeretlen személyét is!

– folytatja az ügyvéd.

- A központi adatbázis lefuttatására a minta alkalmatlan, de az igazságügyi szakértő szerint alkalmasak egyedi DNS-minták összehasonlítására.

Ahogyan azt a %% megírta, K. Dániel azt állította a kislány hozzátartozóinak a gyilkosságra utalva: „Bütyök tette!” A becenevén említett férfi a gyilkosság előtt megfenyegette a családot.

Kíváncsi vagy arra is, hogy az orvosszakértő mit mondott K. Dániel öngyilkossági kísérletére? Akkor keresd a csütörtöki napilapot az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?