INSIDER

Rettenetes dolog történt Szabolcsban: valóra vált minden autós rémálma

Rosszul rögzítették a létrát az autó tetejére, ami így elmozdult és a szemből érkező betegszállító autó szélvédőjébe repült.
  • Szerző: Ripost

Az alumíniumeszköz egy élesebb kanyarnál mint elhajított dárda repült le az autó tetejéről, majd a szemből érkező kisbusznak csapódott. Az autó sofőrje rosszul rögzíthette a létráját, ez okozta a nem mindennapi balesetet.

- Tunyogmatolcsról Győrtelek felé tartott egy 28 éves mátészalkai férfi, amikor a főút egyik útkanyarulatában a gépkocsi tetején szállított létra a szemből érkező betegszállító jármű szélvédőjébe csapódott – közölte a rendőrség weboldalán a Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A balesetben – amelyben a betegszállító kocsi szélvédője szilánkosra tört – nem sérült meg senki súlyosan. Egyedül a kisbusz hátsó ülésén utazó 47 éves tiszabecsi férfi, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. – A férfit a mentők a helyszínen ellátták, majd a közeli kórházba szállították – közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya az esettel kapcsolatban.

Tíz centiméter, mindössze ennyin múlott a tragédia a betegszállítást végző cég ügyvezetője szerint.

A sofőrnek óriási szerencséje volt, ugyanis ha néhány centiméterrel arrébb találja el az autót a létra, akkor az oldalsó ablakon keresztül pont a sofőr testét szúrja át. Így az autó úgynevezett A oszlopa elhárította a létrát – mondta Szűcs Bálint, a Nefron Bt. ügyvezetője a Blikknek.

Bár a sofőrnek az ijedségen kívül nem lett baja, sajnos a hátsó ülésen utazó beteghez mentőt kellett hívni. Neki egy üvegszilánk belerepült a szemébe, de szerencsére nem sérült meg komolyabban – tette hozzá az ügyvezető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?