INSIDER

Rettegnek a női utasok, szatír garázdálkodik a BKK járatain

Megszállottan fogdossa a női utasokat, még a szoknyájuk alá is benyúl.
  • Szerző: Ripost

Névtelen levélben számolt be egy budapesti nő, hogy három év után ismét a villamosokon garázdálkodik egy fővárosi szatír. A nőket zaklató férfi leginkább a Móricz Zsigmond körtér környékén száll fel a BKK járataira, ahol a levelet író nő állítása szerint mániákus módon fogdossa a női utasokat, s még a szoknyák alá is benyúl. Fénykép is készült róla évekkel ezelőtt, külseje nem sokat változott - írta a Bors.

"Most kicsit rövidebb a haja, valamivel vékonyabb, és picit konszolidáltabb a kinézete. A módszer viszont ugyanaz volt. Leült a nők mögé és a kezével a szék alatt taperolta őket. Le kellett szállnom a körtéren, ezért csak annyit mondtam az egyik hölgynek, hogy a mögötte ülő férfi nem megbízható" – áll a levélben, amit az utas a Budapesti Közlekedési Központnak is elküldött.

A BKK viszont tehetetlen. "A közbiztonsági problémák kezelése a rendőrség feladata. A járművezetők nem tudják folyamatosan figyelni az utasok viselkedését. Ha vi­szont jelzik feléjük, kötelesek megtenni a kötelező lépé­seket. Elsőnek a problémás utast szólítják fel, hogy hagyja el a járművet, ha ez eredménytelen, rendőrt kell hívniuk" – közölte a BKK.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?