INSIDER

„Remeg mindenem„ – nem mindennapi lánykérést vettek videóra

A rendőr úgy döntött, hogy megtréfálja barátnőjét.
  • Szerző: Ripost

Megható lánykérés: egy videó kering az interneten, pontosabban az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő TikTok-ra került fel a felvétel arról, hogy egy rendőr megkéri szerelme kezét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lánykérés

Fotó: Pixabay

Ám ezt nem hagyományosan akarta, ezért úgy döntött, megvicceli a nőt, hogy még véletlen se sejtse, hogy mire készül. Kollégái segítettek neki ebben: megállították a fiatal hölgyet, akinél az egészségügyi dobozokat ellenőrizték, majd azt mondták neki, bírságot kell fizetnie. A nő egyből írt is egy üzenetet párjának, hogy két rendőrkocsival megállították, amikor már a lánykérésen izgult a szerelmes férfi.

„Remeg mindenem„ – mondta a videóban. Miután a kollégái visszaadták a nő papírjait, kiszállt az autóból és egy csokor virággal a kezében odasétált élete szerelméhez.

„Először is ezt szeretném neked átnyújtani, de lenne egy még fontosabb kérdésem” – mondta a döbbent nőnek. „Leélnéd-e velem az életed?„

A nő pedig rávágta a szót, amit mindenki hallani akar ilyenkor: igen! Ezután pedig elcsattant a szerelmes csók, és a gyűrű is felkerült a menyasszony ujjára.

@csakegyrendorLánykérés❤️? ##hungary ##rendőrség ##rendőr ##rendőrautó ##magyarrendőrség ##magyar ##rendorseg ##rendőrök ##magyarrendőr♬ eredeti hang – Egy rendőr

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?