INSIDER

„Elképesztő, hogy ezt tette vele„ – zokogva nyilatkozott a putnoki gyilkosság áldozatának lánya

A család szerint a nagyobb tragédia elkerülhető lett volna, ha a vészjósló zajokat érzékelő szomszédok időben hívnak segítséget.
  • Szerző: Ripost

Bántalmazás, kiáltások hangja szűrődött ki a Borsod megyei kisváros, Putnok egyik utcájának társasházi lakásából szombat este. D. József az életéért küzdött odabent. Az 53 éves férfi régóta egyedül élt a Széchenyi téren álló paneltömbök egyikében. Többnyire az építőiparban dolgozott segédmunkásként. A rendőrség közlése szerint vasárnap délelőtt találták meg a holttestét a lakásában, a megölésével pedig egy 22 éves ismerősét gyanúsítják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Piaxabay

„Tudomásom szerint a testvérem a közelmúltban befogadott magához egy helybéli nőt. Szombat este pedig felment hozzájuk az egyik fiatal barátja is, aki állítólag féltékenységből esett neki. Elképesztő, hogy ezt tette vele. A rendőrök hivatalosan nem adtak információt, csak annyit közöltek, hogy nem volt szép látvány a testvérem. Az egyik szomszéd azt mondta, dübörgést hallott, mintha kalapáccsal ütötték volna„ – mesélte a Blikknek az áldozat testvére, Enikő.

A lap információja szerint Józsefet szó szerint agyonverték, de a testén számos vágott és szúrt sérülést is találtak.

„Úgy tudom, a gyilkosa visszament másnap délelőtt a lakásba, és úgy tett, mintha semmi köze nem lenne az egészhez. Elmondások szerint még a rendőrséget is ő értesítette. Így akarhatta kihúzni magát az egészből, de nem tudott a rendőrök eszén túljárni” – magyarázta a nő.

A szomszédok megakadályozhatták volna?

Az áldozat nagyobbik lánya, a 25 éves Barbara is összeomlott a történtek óta.

„A szomszédoktól megtudtam, hogy a társasházban többen is hallottak furcsa hangokat szombat este. De nem értem, akkor miért hagyták, hogy szétkaszabolják az apámat? Nagyon remélem, hosszú időre rács mögé kerül a gyilkosa. Apám a légynek sem tudott volna ártani„ – sírta el magát Barbara.

A Blikk szerint az emberöléssel gyanúsított Márkot, akinek több stiklije is volt már a városban, tegnap többször is kihallgatták.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?