INSIDER

„Nem kérdez, inkább üt” – nagy erőkkel keresik a rettegett pécsi drogbárót

Hajtóvadászatot indítottak az ellen a férfi, aki menekülés közben kétszázmillió forintot hagyott el.
  • Szerző: Ripost

Szinte hihetetlen, hogy ilyen kaliberű drogbárók is vannak az országban, mint a pécsi Grubacs Igor. A 33 éves férfi már több mint 35 napja sikeresen menekül a magyar hatóságok elől.

Elsőként akkor figyeltek fel rá, amikor januárban lefoglalták a 81 kiló marihuána szállítmányát. Ez eset után Grubacs nyomtalanul felszívódott, a rendőrség átkutatta a feleségével közös lakásukat, ahol egy autó pótkulcsát találták meg. A jármű csomagtartójában pedig egy kétszázmillió forint lapult egy táskában – írja a Blikk.

Grubacs Igor a magyar drogbáró
Fotó: Police

Bármilyen hihetetlen azzal az elhagyott táskával nem is vesztett sokat a drogbáró. Az üzletenElképesztő: legalább 50 milliót mosott tisztára a 69 éves magyar asszony, ahonnan menekülni kényszerült negyedmilliárd, vagyis 250 millió forintot keresett volna. És ez „csak” egy volt a sok biznisz közül. Grubacs nemegyszer volt már büntetve, jelenleg is több eljárás vádlottja.

„Fogalmam sincs, hol lehet az ügyfelem, mindössze annyit tudok, hogy a jelenlegi eljárásokat, amelyek ellene folynak, felfüggesztette a bíróság” – közölte dr. Lichy József, aki több ügyben is Grubacs jogi képviseletét látja el.

A pécsi éjszakai élet rettegett figuráját egyik ismerőse csak így jellemezte a Blikknek: „kétméternyi és százkilónyi színtiszta izom, aki nem kérdez, inkább üt”.

Egyszer még egy nagyon gazdag roma feleségét is elszerette. Mikor pedig már majdnem az összes vagyonát kicsalta tőle, visszaküldte az urához, mondván: ő már nem szerelmes belé. A felszarvazott férj nem nézte jó szemmel Igor hirtelen elmúló lángolását, és feljelentette a rendőrségen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?