INSIDER

Összetörték a takarító combcsontját, majd magára hagyták meghalni

A megverték és magára hagyták a férfit, aki egy, a nádasnál vizelő vendégnek köszönhette az életét.
  • Szerző: Ripost

Csongrád megye egyik kocsmájába a délelőtti órákban tért be a férfi, ám ahelyett, hogy neki kezdett volna a munkájának, fröccsözni kezdett. Délután négy óra tájba sem kezdett bele a tűzifa aprításba, és a mellékhelyiségek kitakarításába, sőt a vendégek beszélgetésébe is beleszólt, így a pultban dolgozó nő már szóvá tette a dolgot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

A felszólítással nem törődve az egyik helyi férfival kiment a kocsma elé cigarettázni. Amikor vissza akart menni, társa arra kérte, inkább menjen haza. Ennek ellenére visszament a kocsmába, ahol a férfi nekirontott: pofon ütötte, fellökte és megrugdosta. A takarítónak emiatt darabosan eltört a combcsontja, elszakadt a combizma és további töréseket szenvedett.

Ekkor a pultosnőhöz és a bántalmazó férfihez csatlakozott annak testvére, de egyikük sem hívott mentőt az összevert férfinek, aki hosszú ideig feküdt mozdulatlanul a pult előtt. A nő kérésére a két férfi kihúzta az udvarra a magatehetetlen férfit, később viszont onnan a kocsma mögötti nádashoz cipelték.

Mivel erős fájdalmai voltak, nem tudott felülni, csak feküdt a földön, kúszni sem bírt, a fagypont közeli hőmérséklet miatt pedig halál közeli állapotba került. Közben bántalmazói megittak még pár kört és hazamentek.

Az elhagyott, árukipakolásra használt területen végül az egyik vendég vette vészre, aki a füves területre ment vizelni. Értesítette a mentőket, így megmentve az összevert férfi életét. Végül 8 hét alatt gyógyult meg és maradandó fogyatékosságot szerzett.

A még 2018-ban történt eset miatt az ügyészség a napokban vádat emelt a két csongrádi férfi ellen emberölési kísérlet miatt, még a nőnek segítségnyújtás elmulasztása miatt kell felelnie.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?