INSIDER

Orvos, virológus, szexológus: így pihenik ki a szakértők a Covid-járványt

A családorvos mások gyerekei helyett végre a saját unokáival lehet, a Facebookon mindenkinek tanácsot adó háziorvos hét gyerekével az Adriára készül, de a Ripost7-nek megszólalt a neves virológus és az elismert szexuálpszichológus is.
  • Szerző: Ripost

Húzós volt a koronavírus-járvány miatti időszak a által kérdezett egészségügyi szakértőknek is, akik ezúttal elárulták: így pihenik ki magukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Forgatókönyvíró lett a közkedvelt háziorvos

Dr. Mangó Gabriellának az elmúlt időszak nemcsak a munkáról, hanem a tanulásról is szólt.

Dr. Mangó Gabriella

„Sikerült megszereznem a második diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán, ahol forgatókönyv- és drámaíró szakon végeztem. Imádok olvasni, remélem, arra is jut most időm, hogy a rég elkezdett, a magyar történelemről szóló 1200 oldalas kötetet végre befejezzem. Két hónapja nem néztem tévét, szeretnék végre egy bugyuta, könnyed kis filmen ellazulni, és nem akarok egyetlen szakcikket vagy zárójelentést sem látni” – nevet a doktornő. Nyáron hét gyermekével és párjával az Adriára készül.

Mangó Gabriella egész család imádja az Adriát, ahol ez a fotó is készült egy korábbi nyaralásukon. A hátsó sorba beállt egy vadidegen fiú is (balról a harmadik), de a doktornő családja ezt csak otthon vette észre (Olvasói fotó)

„Idén a gyerekeim partnerei is csatlakoznak hozzánk, jó sokan leszünk. Nekem ez tiszta karácsony!” – árulta el.

Öt-hat nap jut csak szabadságra

Dr. Bense Tamás nem engedheti meg magának, hogy hosszabb szabadságra menjen. Öt-hat napra és egy-egy hosszú hétvégére sikerül elszabadulnia – így pihenik ki feleségével a járványidőszakkal járó fáradalmakat.

Dr. Bense Tamás (Fotó: Ripost)

„A feleségemmel minden évben lemegyünk a Balatonra, augusztusban a déli, szeptemberben az északi parton töltünk el néhány napot. Először elvisszük magunkkal a 9 és a 12 éves unokánkat is, utána pedig kettesben romantikázunk” – mesélt nyári terveiről a 7-nek a családorvos. Őszre külföldi utat is tervez, de nem messzire.

Bense Tamás és felesége végre újra kikapcsolódhat kettesben (Olvasói fotó)

„Kiveszem a pénteket és a hétfőt, így egy hosszú hétvégét tölthetünk Ausztriában, ahová rendszeresen visszajárunk” – árulta el a gyermekorvos, majd hozzáteszi: „Olyankor megyünk, amikor már érik a szőlő, folyik a must!”

S hogy merre nyaral Rusz Edit szexuálpszichológus és mivel tölti a nyarat dr. Rusvai Miklós virológus? Kiderül a 7 július 27-én megjelenő számából. Keddtől keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?